| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör Yoga Pants

  En av de knep för att kunna göra yoga --- och göra det bra --- är att bära kläder som kommer att flytta och böja med dig. Kläder som begränsar din rörelse på något sätt kommer inte att vara lämplig för yoga, som din kropp och din energi måste få röra sig så fritt som möjligt. Men om du är en udda storlek, eller om priset på yoga byxor är för mycket för dig att ha råd, kan du göra din egen, garanterat att passa och sannolikt billigare än vad du kan köpa på nätet. Saker du behöver
  Mätning tapeFabricScissorsSewing machinePinsThreadElastic eller dragsko ropeIron
  Visa fler instruktioner
  1

  Välj tyg som är stretchiga nog för att motstå alla yoga pose och andas (så att din träning svett torkar). Mät avståndet från midjan till golvet, och det dubbla mätningen. Det är hur mycket tyg du behöver.
  2

  Klipp ut tyget. Du behöver fyra paneler som är en fjärdedel av midjemåttet bred och din midja-till-golv mätning plus 4 inches lång.
  3

  Sy två panelerna på långsidan, räta mot räta. Bara sy en söm, lämnar de andra kanterna öppen. Gör samma sak med de andra två panelerna.
  4

  Mät avståndet från midjan till grenen. Sy en öppen sida av en uppsättning redan sydda långa paneler till den öppna sidan av den andra uppsättningen, räta mot räta, sömmen ska vara längden på din midja-till-grenen mätning plus några inches för att göra den främre sömmen ( där en dragkedja skulle vara, om det fanns en). Upprepa för ryggen sömmen. Sy ihop de återstående "V" innerbensömmar.
  5

  Vik över 1/2 tum längst ned på varje ben, och tryck på tyget. Vik över en annan 1/2 tum, och sy så nära vik kanten som möjligt. Upprepa för andra benet.
  6

  Vik över 1/4 tum i midjan öppningen och tryck på tyget. Vik över ytterligare 2 inches, och sy så nära vikningen kanten som möjligt, gör ett hölje för elastisk eller en dragsko. Låt 2 till 3 inches öppen. Thread elastisk eller en dragsko genom höljet. Om du använder elastiska, sy ändarna av elastiska tillsammans, och sy öppningen stängd. Om du använder en dragsko, fåll öppningen så att det inte kommer att riva upp.