| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Utföra yoga med smärta i nedre ryggen

  Regelbunden yoga kan bli en helande upplevelse för en person som lider av smärta i nedre ryggen, men se till att göra en skräddarsydd rutin för att undvika ytterligare skador. Take it Easy

  Julie Gudmestad, en författare för Yoga Journal magazine, sa hon har träffat många människor som började yoga för att lindra ryggsmärtor och hamnade ont. Gudmestad, som är också en sjukgymnast, säger vissa sträckor kan göra din ryggvärk värre. Hon tillägger dock att en yoga som är kalibrerad för att lindra ryggsmärtor kan anpassa kroppen och gör det mindre benägna att skada. Addera Vad orsakar skada

  De med ryggskador ofta tror att smärtan kommer från att göra hårt arbete eller tunga lyft, men Gudmestad sade skadan kan lika gärna komma från vardagliga aktiviteter som att lyfta barn, gör hushållsarbete, trädgårdsarbete, göra trädgårdsarbete eller shopping. Ligament och skivor i ryggen kan bula eller riva efter regelbundet upprepa dessa typer av små, framåt-böj aktiviteter. Människor kan också skadas vid skrivbordet jobb, när man sitter under långa perioder eller vridning från midjan att göra arbetsrelaterade uppgifter. Ju mer vikt en person utför på kroppen, desto mer skada dessa små aktiviteter blir.
  Hur Yoga hjälper

  Yoga stärker nedre ryggen genom en serie ställningar att uppmuntra repetitiva stretching. Människor som gör yoga gör en serie poser under en klass, och därmed sakta öka styrka, uthållighet och flexibilitet. De som gör yoga ska inte känna smärta eller påfrestning under processen. Som man gör mer yoga, växer styrkan i ryggen och buken muskler, och kombinationen av styrka och stretch kan lindra vanliga smärta i nedre ryggen. Hållning blir också bättre som ett resultat. Ryggont kan också ibland bero på stress, och yoga är känd för att vara avkopplande. Minska stress i sinnet och spänningar i kroppen är också en fördel och kan vara till hjälp för att minska ryggsmärtor. Så småningom, efter ett övar yoga för mer tid, de är mer medvetna om kroppshållning och kroppsställning.
  Föreslagna Poserar

  flera enkla yogaställningar öka tillbaka styrka . Katten och ko pose är bra början innebär att lindra spänningar i ryggen. I katt pose, är en person på hennes händer och knän och sänker huvudet i golvet, kröka ryggen mot taket och dra in magmusklerna. Cow pose är motsatsen. Från samma position, höjer ansiktet mot taket och sänk ryggen och magmuskler mot golvet. Ställningar som använder modifierade tillbaka böjar är också bra för ryggen. I kamel pose, en person knäböjer på marken och sakta börjar böja bakåt, lyfter ansiktet mot taket, kröka ryggen och placera händerna på eller mot anklarna. Barnets pose är ett av de grundläggande attityder i någon yoga, och är utmärkt för stretching och töjning av ryggen. En person börjar på knäna, sänka skinkorna till golvet ovanpå foten och sträcker armarna framåt, skjuta ner med näsan och ansiktet mot marken. Den spinal massage läget är ett annat bra alternativ. En person ligger på rygg med knäna uppdragna mot bröstet och sakta rullar från sida till sida, massera ömma muskler.