| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Idéer för barn Yoga Klasser

  Presentera barn att yoga vid ung ålder stimulerar deras anda samtidigt hjälpa en lugn och harmonisk tillvaro. Yoga handlar om stretching kärna muskler medan du andas djupt och fullt, två mycket viktiga saker för barn att lära. Para ihop grundläggande yogaställningar med roliga scener som uppmuntrar kreativt tänkande gör klassen roligare och roligare. Medan barnen låtsas att bli varelsen eller föremål de medför in, spela avslappnande musik för att underlätta övergången till en meditativ och avkopplande sinnestillstånd. Animal Yoga

  Använda djur yogaställningarna att undervisa ungdomar klasser drar nytta av den kreativa typen av barn. Det finns många djur utgör i yoga, och de alla är relativt enkla att lära sig och öva. Barnen uppmuntras att bli djuret som de lär posen, ta djupa andetag för att tala språket av varelsen. Kombinationen av action och andetag fungerar grova muskler samt lungor. Till exempel, knäböja och luta dig tillbaka på benen i en avslappnad position. Efter att i ett djupt andetag, vrålar så högt som möjligt för att slutföra lejonet pose. Som energi frigörs, blir kroppen uppfriskad.

  Annan populär posera för barns yoga är ormen. Ligg på magen och skjut den främre halvan av kroppen upp med händerna placerade lika med bröstet. Liknar lejonet pose, ta ett djupt andetag och släpp den när du gör ett högt väsande ljud. Säg till barnen att vara så högt som möjligt, väsande bara när kroppen är upp från golvet, så att andningen resonans och kroppen och själen få mest nytta av övningen.
  Gruppyoga

  Rally barnen tillsammans för att skapa yogaställningar med varandra gör upplevelsen till skillnad från de rutinmässiga övningar. Roliga former utvecklas genom att varje barn komplett hälften av totalt pose. Barnen arbetar tillsammans och bli bättre på att förlita sig på varandra för att lyckas, och därmed lägga socialisering till listan över fördelar som barnens yoga erbjuder.

  Barn börjar förstå gränserna för personligt utrymme från grupp yoga genom att lära vad som är och är inte lämpligt. Införliva dessa kunskaper i diskussionen före och efter yoga instruktion, men inte under det. Endast pose sig och andningen i samband med det bör koncentreras på under själva yoga aktivitet. Separera varje annan lärdom från yoga, så de fulla andliga fördelarna med övningen uppnås.

  Har barnen turas slutföra varje halva av pose. Till exempel kan ett barn börja vara toppen av berget pose - toppen - medan den andra är basen. Stå nära varandra kräver mer ansträngning och säkerställer att posera flöden ordentligt. Efter en viss tid, be barnen att byta positioner.