| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Yoga för viktminskning & Toning

  Yoga förknippas ofta med meditation, men det har andra hälsofördelar. Stretching hjälper lindra muskelspänningar samt lindra psykisk spänning. Kropp-själ-anslutning är kraftfull och kommer in i bilden när man tittar på de positiva effekterna av yoga. Muscle toning och viktminskning är möjligt med yoga, och det är lätt att komma igång på en yoga rutin. Stretch för toning

  Yoga är bra för toning eftersom det främst är en följd av isometriska övningar, vilket förbättrar muskel fasthet. En av de viktigaste idéerna bakom yoga är att bygga muskler tonen, enligt Vilma Lalvani, författare till "The Power of Yoga." Sträckningen "hjälper till att eliminera fett i cellerna, minska uppkomsten av celluliter," tillägger hon. Hatha yoga är mycket populär och ger utmärkta möjligheter för toning muskler. Yogaställningar som kräver lyft ben och armar och invertering av pojken kommer att resultera i toning olika muskler, inklusive mage, skinkor, armar och ben.
  Stretch för viktminskning
  < p> Regelbunden yoga kan hjälpa till att bekämpa medelåldern spridning, enligt Fred Hutchinson Cancer Research Center. En studie av mer än 15.000 medelålders män och kvinnor över 10 år visade att yoga ger viktminskning fördelar. Regelbunden yoga definieras som "tränar minst 30 minuter en gång i veckan under fyra år eller mer," säger den Hutchinson Center. Rapporten tillägger, "män och kvinnor som var överviktiga och praktiserat yoga förlorat omkring fem pounds, medan de som inte utövar yoga vunnit ca 14 pounds i det 10-års period." Studien pekar på att yoga ökar självkännedom, vilket kan leda till att göra hälsosammare livsstil och kostvanor.
  Stretch för en utmaning

  du blir mer bekant med yoga och känns som en utmaning, kan du prova svårare former av yoga som är kända för att höja pulsen. Dessa former omfattar ashtanga (power) och Bikram (hot) yoga. Dessa kraftfulla former av yoga höja pulsen samt förbättra styrka och tona dina muskler, som vissa kräver allvarliga överkroppen styrka. Uppåt och nedåt Hund och Plank är bara två ämnen som kräver styrka och kommer muskler ton. Den stående poser ökar styrkan och hamstrings ton och quadriceps. Nästan alla poser kan bygga grundläggande styrka och ton muskler. Eftersom ashtanga poser utförs snabbt och sekventiellt, är det lätt att höja pulsen. Bikram Yoga är gjort är ett uppvärmt rum, vilket ökar sannolikheten för att svettas under rutinen.