| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man använder värmeljus i yoga

  Värmeljus är ett enkelt sätt att öka din yoga. Vissa värmeljus är parfymerade, ger lukt stimulans. Alternativt kan värmeljus användas som en mjukare form av belysning än belysningen i de flesta moderna hem. Slutligen kan värmeljus användas som en samlingspunkt för dharana och Dhyana yoga. Oavsett vilken anledning du väljer att använda värmeljus, integrera dem i din yogiska praktiken är lätt. Saker du behöver
  Värmeljus eller LED värmeljus.
  Visa fler instruktioner
  1

  Bestäm varför du vill använda värmeljus. Din specifika användningen av värmeljus kommer att avgöra vilken typ av värmeljus du planerar att köpa.
  2

  Välj vilken typ av värmeljus du vill använda. Värmeljus finns i den traditionella ljus typ och LED. Traditionella värmeljus har fördelen av att komma i en mängd olika dofter. LED värmeljus håller längre, men är också en form av artificiellt ljus. Väg-och nackdelar av varje.
  3

  Skaffa värmeljus. Om du vill använda värmeljus för lukt stimulering, bestämma vilken känsla du går för. Om du vill koppla av, ta en te ljus med en avkopplande doft som kamomill eller lavendel. Om poängen är att bli mer medvetna, välja en doft som underlättar koncentration som pepparmint eller citron. Om du använder värmeljus som en brännpunkt, plocka en i en färg som väcker de egenskaper du vill att meditera på, exempelvis vita för skydd eller rött för sexualitet. Om du bara använder värmeljus som ett sätt att tända ett rum, kommer några värmeljus gör.
  4

  Ordna dina värmeljus. Tänd rum med värmeljus genom att stänga av all annan belysning, placera dem runt omkring dig, utanför din visuella fokus. Gör rummet lukten som din valda doft genom att stänga dörren och använda tillräckligt med ljus för att subtilt doft i rummet. En brännpunkt kan göras genom att placera ett enda värmeljus framför ditt synfält.
  5

  Träna yoga. Om du använder ett värmeljus för dharana och Dhyana yoga, välja en bekväm asana. Blicka in i lågan av ljuset, andas långsamt och jämnt genom näsan. Om du använder värmeljus för belysning eller aromaterapi, gå igenom din vanliga hållning rutin.