| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Yoga Motion för viktminskning

  Yoga kan användas som en effektiv viktminskning verktyg. Denna artikel diskuterar den medicinska grunden för viktminskning genom yoga, särskilda former av yoga som fungerar bäst för viktminskning, strategier för yoga och kost överväganden som bör ingå i en viktminskning rutin. Kan yoga hjälpa dig gå ner i vikt?

  Flesta människor inte anser yoga vara en kraftfull form av motion och ifrågasätter dess effektivitet i att underlätta viktminskning. Yoga brinner vanligtvis upp till 150 kalorier per timme för en vanlig människa, medan även de mindre rigorösa former av motion, såsom promenader, kan bränna mer än 300 kalorier i måttlig takt.

  Yoga bygger muskler, ökar flexibilitet och minskar stress i kroppen. Genom att minska stress, är det organ som kan släppa sina naturliga hormoner och insulin effektivt. Stress har länge setts som ett hinder för viktminskning, ökat så minskade stressnivåer, tillsammans med muskeluppbyggnad och hjärt-arbete, kommer att hjälpa till att kasta kroppsvikt. Addera Vilken form av yoga fungerar bäst ?

  Trots dess effektivitet är fortfarande debatteras, yogautövare förespråkar generellt mer rigorösa former såsom "power yoga" (Ashtanga yoga) en amerikaniserad version av de traditionella Kundalini tekniker. Power Yoga är en fartfylld, kraftfull rutin som fokuserar på korrekt syresättning av kroppen och samtidigt skapa den önskade kardiovaskulära effekter.
  Hur Practice kraftYoga

  För att få mest nytta av power yoga, registrera dig för en klass under ledning av en professionell yoga instruktör. Detta kommer att säkerställa att användningen av lämplig teknik och hjälpa början utövaren undvika onödig skada på grund av dålig teknik. Om inga klasser finns eller är helt enkelt inte har råd, köpa en workout kvalitet yoga på DVD. Var noga med att läsa beskrivningen att göra vissa att träningen i sig är en fokuserad på tekniker power yoga och principer. Om möjligt, köpa mer än en DVD för att ge variation och hålla dig motiverad. Ett annat alternativ till en klass är att köpa ett spel som The Biggest Loser för Nintendo Wii Fit, som ständigt ändrar träningen för sorten skull och har även en inbyggd kaloriräknare och viktminskning specifika recept.

  Rätt kost för viktminskning

  För att minska kroppsvikten, måste kaloriintaget betraktas som en viktig komponent i ditt program. Ett sätt att bestämma lämplig kaloriintaget är en BMR (basal metabolic rate) miniräknare. Många är tillgängliga online. BMR anger det antal kalorier din kropp skulle brinna om du stannade i sängen hela dagen. När du har bestämt din BMR, helt enkelt minska den siffran med 300-500 kalorier per dag. Det tar 3.500 kalorier energi för att bränna ett halvt kilo kroppsfett. Genom att minska din kost med 500 kalorier per dag, kommer du att se till att du bränner en extra 3.500 kalorier per vecka och, därmed, ett halvt kilo kroppsfett vikt. Genom att lägga till en yoga rutin till en diet plan och verkställande

  att rutinmässig tre till fem dagar per vecka under minst en timme per dag, är det möjligt att öka viktminskning till 1 1/2-2 pounds per vecka. Också dricka mycket vatten för att underlätta din ämnesomsättning och hålla kroppen ordentligt släckt. Följ dessa enkla tekniker och förslag, och du bör se positiva resultat i så lite som två till tre veckor.