| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur att lappa en boll

  En boll är en av de mest mångsidiga bitar av träningsutrustning. Det är i grunden en jätte, luftfylld gummiboll ca 2 meter i diameter. På grund av sin konstruktion, är en boll också benägna att ha hål petade på det, vilket kommer att göra att tömma och göra den obrukbar. Innan du köper en ny boll, först försöka lappa ihop det. Saker du behöver
  Goop självhäftande
  Silvertejp
  Visa fler instruktioner
  1

  Lokalisera läckan. Om du ser läckan, gå direkt till steg 4.
  2

  Få handpump som används för att fylla din boll. Ta bort pluggen på stabiliteten bollen och sätter huvudet på pumpen i stabilitet bollen. Pumpa stabilitet bollen tills den är full av luft. Sätt i kontakten igen Addera 3

  Häll vatten över boll och ge det en kontinuerlig mild squeeze. Du borde se vattnet börjar spruta bort från där hålet finns. Om det inte omedelbart framgår, häll vattnet på en annan sida och vrid stabilitet bollen tills du hittar hålet.
  4

  Använd en markör för att göra ett litet märke på den plats där luften är läcker. Detta kommer att hindra dig från att behöva hitta den igen om du tappar bort fläcken.
  5

  Köp Goop lim. Sport & fritid Goop eller All-Purpose Goop kommer att vara bäst för lappning upp en boll. Goop säljs på de flesta byggvaruhus som Home Depot och Lowes, och ett litet rör kan vanligen köpas för ca $ 5.
  6

  Klipp ut en bit tejp för att grovt bilda en kvadrat. Täck denna lapp av silvertejp med ett tunt lager av Goop.
  7

  blåsa Fullt stabilitet bollen.
  8

  Placera plåstret av silvertejp nedåt på stabilitet boll där hålet befinner sig. Jämna silvertejp ut med fingrarna och ta bort överskottet Goop som kommer ut från sidorna. Aceton och nafta är de bästa kemikalier för att använda för att avlägsna överskottet Goop innan det torkar. Du kan fortfarande ta bort överskott Goop efter det torkar genom att skrapa, men vara mycket noga med att inte göra ett annat hål.
  9

  vänta en hel 72 timmar innan du försöker använda den stabilitet bollen igen. Det får inte ta så lång tid att torka beroende på fukt och värme, men det skadar aldrig att vara på den säkra sidan.