| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur kan jag få min Yoga certifiering i Houston Texas?

  Tjänar din certifiering yoga undervisning är ett stort åtagande. Det kräver inte bara ekonomiskt (kurser normalt kostar över $ 2500) men fysiskt: utbildning ofta hålls på helgerna under loppet av några månader. Med en så stor investering, är det viktigt att göra din forskning för att vara säker på att du gör rätt beslut när plocka en kurs. När du bestämmer dig för att det är rätt för dig, det finns några steg du behöver ta för att få en yoga certifiering i Houston, Texas. Instruktioner
  hitta rätt kurs
  1

  Hitta en Yoga Alliance certifierad utbildning (se referens 2). Dessa dagen, mest lärare utbildningar i USA är Yoga Alliance certifierade, men det lönar sig att kolla. Yoga Alliance fungerar som ett styrande organ till yoga industrin, se till att lärare utbildningar uppfyller vissa utbildningskrav. Deras certifiering är den mest välkända i hela landet och utomlands. En registrerad Yoga Alliance program är antingen 200 eller 500 timmar lång och täcker alla grunderna du behöver --- anatomi, asanas (kroppsställningar), pranayama (andning) och meditation --- För att starta undervisningen. Yoga Alliance ger en lista över registrerade skolor i området Houston. Houston-baserade Yoga Institute (se referens 3) är ett exempel på en studio som är registrerad för att ge yoga utbildning alliansen lärare.
  2

  Gå lokal yogastudior 'nyhetsbrev listor. Lärare utbildningar är normalt inte på ett regelbundet schema. På sin höjd kan studios erbjuda dem två gånger per år (vinter och sommar). Eftersom de brukar köras under helgerna (att passa in i folks arbetsscheman), kan en 200-timmars kurs tar tre eller flera månader att slutföra. Om du går med i ett antal e-nyhetsbrev listor kommer du att kunna ta reda på i god tid när nästa lärarutbildningen blir --- och om det är genomförbart. Morgonpigga registrering kan också kvalificera dig för en rabatt (även om detta varierar från studio).
  3

  Bekanta dig med studion och lärare. När du har hittat ett program, ta lite tid att lära känna studion. Ett antal lärarutbildningar införliva yogalärare med specialiserad kunskap, så som undervisar i studion kanske inte vem som kommer att leda kursen. Men du kan åtminstone bekanta med studion. Se om du känner dig bekväm i rymden, och lära sig mer om huruvida typ av yoga är vad du är intresserad av att bli certifierade i. Till exempel bör du inte ta en mer aktiv Ashtanga yogalärarutbildningen när du är intresserad av en långsammare Hatha praxis. Den Yoga Teachers Association of Houston (se referens 1) innehåller en omfattande lista av studior, deras stilar, och om de erbjuder lärarutbildning.