| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör yogaställningarna

  De mentala, andliga och fysiska fördelarna med yoga har varit känd i århundraden. Som certifierade instruktörer erbjuder klasser över hela världen och producera DVD-skivor för hemmabruk, kan vem som helst dra nytta av yoga. Oavsett om du använder verktyg och utrustning som träningsbollar, band och block eller välja något annat än bekväma kläder och en matta, kan yogiska ställningar hjälper dig att förbättra din muskeltonus och kroppshållning och bringa balans till dina energier. Varje typ, eller stig, av yoga har specialiserade ställningar, meditationer och praxis. Varje väg innebär att bli anpassade till de behov och begränsningar av din kropp. Saker du behöver
  Lösa, bekväma kläder
  Motion Ball
  Motion block
  gummibandet
  träning eller yogamatta
  Rökelse (tillval) katalog Instrumental musik (tillval)
  Vitt brus maskin /ljud maskin (tillval)
  Visa fler instruktioner
  1

  Stretch för att börja. Djupandning och stretching övningar är inte bara en del av en yoga rutin uppvärmning - de är integrerade delar av rutinen. Eftersom varje väg yoga närmar asanas, eller ställningar, annorlunda, metoder för stretching och andning är olika också. Forskning meditationerna och stretching förslag för den gren av yoga som mest tilltalar eller passar dig.
  2

  Pace själv. Tryck inte kroppen bortom dess gränser, och känner sig bekväm med en kroppsställning innan du flyttar till en mer avancerad version eller mer avancerade asanas. Användning bolster, block och band för att hjälpa dig att uppnå ställningar efter samråd med din läkare om din kondition och eventuella restriktioner eller begränsningar.
  3

  delta i lektioner och uppslagsverk och videor för att säkerställa korrekt arbetsställningar och vinyasas, eller sekvenser av ställningar. Rekvisita såsom block och stärker används bäst under överinseende av en läkare eller certifierad yogainstruktör (yogi eller yogini) och kan hjälpa dig att gå igenom nybörjare ställningar till mer komplexa och avancerade ställningar. Du kanske kan ändra ställningar för att bättre passa din kondition och hälsa.