| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Yogaövningar för nybörjare Online

  Yoga är inte bara en serie övningar, men ett komplett system för att utbilda och balansera både sinnet och kroppen. Utövandet av yoga kan hålla en livstid, så att komma igång kan vara lite skrämmande och långsamt gå. Lär dig några grundläggande yogaställningar att börja med och träna dem i en avslappnad, men ändå fokuserat sätt. Tvinga inte det - du kommer att behärska poser med tiden och disciplin. Nedåtriktade hund

  nedåtriktade hund är en av de mest grundläggande yogaställningar och är bra för att öppna upp ryggen, axlar och ben. Få på alla fyra. Placera händerna rakt under axlarna med fingrarna sprida och placera knäna höftbredd. Tryck handflatorna framåt och bort från dig som du rullar över tårna med knäna lätt böjda. Räta din torso att bilda en rak linje från handlederna till höfterna. Sakta, räta ut benen för att bilda en uppochnervänd brev V. Om du inte kan räta ut benen helt, sakta arbeta för det och samtidigt hålla överkroppen rak. Som ni framsteg, försök att sänka dina vrister i golvet.
  Utfall

  utfall är en bra hip konservöppnare som rinner rätt från nedåtriktade hund. Från den ner hunden, lyft upp vänster ben rakt bakom dig. Svinga den framåt under dig medan du böjer vänster knä och placera din vänstra fot mellan händerna. Om du inte kan svänga det hela vägen mellan dina händer, det är OK, placera din vänstra fot under dig och tum den framåt tills den är mellan dina händer. Sätt ditt högra knä på golvet och använda magmusklerna för att dra dig upp så att din överkropp är rak och bröstet är vänd framåt. Square höfterna så att de är både jämn och rocka din kropp framåt så att vänster knä är direkt över vänster fotled. Om du inte kan bekvämt komma så långt tillbaka foten en aning.
  Sphinx Pose

  Sphinx pose är en grundläggande back pose lämplig för nybörjare. Ligg nedåt på golvet med benen rakt ut bakom dig. Placera armbågarna under dina axlar. Linje dina underarmar upp så att de är parallella mot varandra med händerna pressas in i golvet. Skjut dina underarmar nedåt, som sträcker sig ut på dina axlar för att höja bröstet och huvudet upp från golvet i en kontinuerlig kurva. Förläng baksidan av halsen så att nacken inte slitas upp på en obekväm vinkel och pressa din rumpa och lår tillsammans för att skydda din nedre ryggen. Håll posera så länge som önskas, släpp sedan pose genom att långsamt sänka dig tillbaka ner till golvet. För en avkopplande vila, vrid ditt huvud till ena sidan, sträcker armarna utmed sidorna och stanna så i flera sekunder.