| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • DIY yogamatta Bag

  Yoga är utformad för att leda dig in i en djupare och mer meningsfull relation med dig själv, men för all sin andlighet, du fortfarande behöver materiella ting såsom yoga byxor och yoga mattor. Yogamatta väskor är ett bra sätt att transportera de ibland obekväma yogamattor till och från studion. Ett problem med yoga tillbehör, är dock att de kan vara dyra. Gör din egen väska yogamatta kan vara ett ekonomiskt sätt att spara pengar och lägga en personlig prägel på din yoga. Saker du behöver
  Måttband
  Sax Tyg
  Pins
  tråd
  symaskin
  Ribbon
  krita
  Visa fler instruktioner

  1

  Mät längden och omkretsen av din hoprullade yogamatta med måttband. Detta är den bästa mätningen eftersom din matta kommer att rullas upp inuti yogamatta påsen.
  2

  Klipp tyget med saxen. Du behöver två rektangulära tygstycken som är 2 inches längre än din yogamatta och 1 tum bredare än din yogamatta är tjock när rullade. En bit kommer att vara för foder och den andra är för den yttre påsen. Du behöver också två rund botten bitar som är en centimeter större i omkrets än din rullade yogamatta. Klipp två remsor för din rem som är lika med längden på din matta på 1,25 inches bred. Addera 3

  Sy dina remmar. Nåla ihop dem, inifrån och ut, och sedan sy med symaskinen längs båda sidor, lämnar ändarna unsewn för nu. Vänd remmen rätt sida ut, och stickningar båda ändarna för att skapa attraktiva färdiga kanter för ditt band. En kantsticka är en raksöm och kan göras med symaskinen.
  4

  Vik rektangulärt stycke som du använder för utsidan av påsen på längden med de matchande sidorna tillsammans. Stycket bör vara ut och in.
  5

  Sy långa, öppna sidan av tyget, uppifrån och ned, med början två inches från kanten. Tyget kommer nu likna en trasa tub. Vänd röret högra sidan ut.
  6

  Mark 3 inches från slutet av röret som kommer vara toppen med krita eller en klädsömnad penna. Pin ena änden av remmen här, längs sömmen på sydda rektangulärt stycke.
  7

  Sy upp tum av din remmen på väskan med sicksacksöm. Var noga med att sy endast genom remmen och översta lagret av påsen, och inte genom båda sidor av påsen. Om du gör misstaget att sy väskan stängs bara klippa av trådarna och försök igen.
  8

  Vänd påsen ut och in igen. Nåla den cirkulära delen till botten av väskan (detta är den motsatta änden från där du bara sydde upp på bandet). Placera den nedre delen av ditt band mellan den cirkulära delen och kroppen av påsen.
  9

  Sy botten, rem och väska tillsammans, ungefär en halv tum från kanten.

  10

  Sy fodret med steg 4, 5 och 8. Det blir ingen rem för fodret
  11

  in fodret i påsen
  12

  Vik 1 tum av påsen mot fodret och nåla fast..; detta kommer att skapa rören för din dragsko stängning på toppen av väskan.
  13

  Vik fodret så att kanten på tyget ligger mellan påsen och fodret. Pin ca 1/4 av en tum på toppen på 1-tums vikning av påsen.
  14

  Sy vikta materialet tillsammans, men lämna en liten öppning för din dragsko ska infogas.

  15

  Sätt in bandet i hålet du lämnade och mata den genom fickan, för hand, för att skapa dragsko stängning. Om du har svårt att trä band igenom för hand kan du använda en semi-styvt material såsom kablar att dra bandet genom fickan.