| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Grundläggande yogahållningar

  Yoga släpper stress och spänningar i kroppen. Det är avkopplande och energi öka. Olika poser erbjuder olika områden av sträckning i kroppen. Områden som få utsträckt inkluderar axeln muskler, ben, hamstrings, vader, rygg och magmuskler. Fördelarna med att ta yoga klasser eller öva poser enbart innefattar avslappning, stress, bygga överkroppen styrka, stärka underkroppen, utveckla en känsla av balans, koordination och koncentration och meditation. Bridge Pose

  Bron pose är en sträcka som hjälper till att bygga underkroppen styrka och stärka kärnan i kroppen. I denna ställning, benen och höfterna är de viktigaste arbetarna. Bron pose är tänkt att slappna av kroppen och minska stress. Först, ligga på rygg, böjda knän, fötterna ihop, armarna vid din sida och händerna på golvet. Lyft höfterna upp från golvet, hålla fötterna på plats. Bo i position medan du lyfter armarna över huvudet. Använda rekvisita under denna övning föreslås. Den som lider av ett knä eller ryggskada bör inte prova det här.
  Fisk Pose

  Fisken pose är avsedd att lindra stelhet i nacke och muskler skuldra. Detta innebär också utformad för att hjälpa till med flexibilitet. Detta utgör expanderar bröstkorgen, ökar lungkapaciteten och hjälper till djupandning. Ligg ner på rygg och hålla benen raka. Håll fötterna ihop och försiktigt placera händerna under låren. Lägg all din vikt på dina armbågar och andas. Svanka och släpp ditt huvud. Exhale och ta ett djupt andetag, hålla den övre kroppen och benen avslappnad. För att avsluta, lyfter huvudet och sedan lägga tillbaka den. Ta armarna ut från under låren.
  Bow Pose

  Bågen pose är utformad för att förbättra den allmänna hållningen i kroppen och stärka musklerna i ryggen. Denna övning hjälper till att mobilisera ryggraden och expanderar bröstet. Ligg på mage med huvudet nedåt och armarna vid din sida. Ta upp knäna nära skinkorna och greppa anklarna. Lägga all din vikt på magen och inte din bäckenbotten. Lyft knäna lite högre genom att dra i anklarna med händerna. Andas in och ut regelbundet, öka sträckningen i bröstet.