| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man väljer en yoga instruktör

  Det finns tusentals utbildade, certifierade och erfarna yogalärare. Det finns lika många yoga studios och en uppsjö av yoga stilar. Detta överflöd av alternativ kan göra att välja en yoga instruktör känns skrämmande och något omöjligt, men det finns sätt att söka efter och hitta en yoga instruktör som är precis rätt för dig. Instruktioner
  1

  Hitta ett yogapass. Att välja vad du vill fokusera på i din träning kommer att hjälpa dig att påbörja processen med att hitta en yogalärare. Yoga erbjuder många saker för utövaren: avkoppling, flexibilitet, energi, balans, viktnedgång, muskel toning och mer. Lista dina mål och söka efter dessa element i de klasser du försöker.
  2

  Kontrollera yoga lärarnas referenser, och leta efter orden "certifierade" och "registrerad". En yogalärare måste fylla 200 timmars utbildning i en kvalificerad yoga skola ska certifieras. Läraren kan också registrera med Yoga Alliance, ett internationellt register som erkänner lärare som uppfyller alliansens miniminormer och accepterar att följa en viss uppförandekod medan undervisningen.
  3

  Läs om instruktörerna . De flesta studios tillhandahålla sina yoga lärarnas biografier, bland annat platsen läraren tränades, som hennes lärare är, vad hon fokuserar på i hennes yogaklasser, hur länge har hon undervisat, och om hon är certifierad och registrerad.

  4

  datum med några vänner för att delta i olika yoga klasser med olika lärare. Efter klasserna, prata tillsammans om hur du kände. Jämför och kontrast för att få olika perspektiv.
  5

  delta i en klass mer än en gång. Uppleva flera klasser med samma instruktör kan hjälpa dig att få en övergripande känsla för hur hon undervisar. Upprepa detta steg några gånger, och så småningom kommer du att kunna välja instruktören du gillar mest.
  6

  Gå till klasser när ersättningsprodukter instruktörer undervisar. En del av yoga är att lära om avskildhet, så om du kan växa att föredra en lärare, lära av vikarie eller andra instruktörer kan lägga en hel del att din praktik om din lärare är borta. Det finns något att lära av alla - och inte bara på yogamattan

  .