| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man designar en Yoga Certificate of Achievement

  Två hundra timmar. Detta är hur länge en elev ska träna med ett registrerat yoga skola för att uppnå ett intyg yoga undervisning. Dessa dagar finns det många olika typer av utbildningar, kurser och program som erbjuds genom olika yoga skolor. När dessa program genomförs framgångsrikt, kommer yoga skolan presenterar ofta eleverna med ett intyg om fullgörande eller intyg om prestation. Detta är viktigt för eleven att ta sin kurs, eftersom detta certifikat kommer att bli vad han presenterar för framtida arbetsgivare att bevisa att han har genomgått särskild utbildning som kvalificerar honom att arbeta inom detta område. Saker du behöver
  Legal eller Letter
  Visa fler instruktioner, Skapa en koncis och Professional Yoga Certificate
  1

  Hämta en tom nätet certifikat mall eller använd en tom sida. Det finns många gratis certifikatmallar nätet i olika stilar.
  2

  Börja längst upp, skriv in namnet på din yoga skola eller studio. Center namnet på din yoga skola och välja en tydlig, fetstil. Detta kommer att accentuera den yogaskolan certifikatet kommer från, och även fungera som en annons. Addera 3

  Skriv namnet på den person som tar emot intyget, vilken typ av träning och hur många timmar var slutförts. De flesta yogakurser är certifierade beroende på antalet timmar som de är, så se till att inkludera detta i certifikatet. Till exempel, "Detta intyg skall uppvisas för Jane Smith, för att fylla 150 timmar i studiet av undervisning tekniker för prenatal yoga."
  4

  Lägg den plats där utbildningen ägde rum och när det var slutförts. Du kan också lägga till detaljerna om vad som ingår i kursen. Enligt Yoga Alliance, en internationell utbildning och stödorganisation för yoga, är ett 200-timmars yoga lärare utbildning fördelat på olika kategorier såsom pedagogik, anatomi, fysiologi och yoga filosofi. Ett certifikat kan inkludera några av dessa detaljer för att beskriva detaljerna studenten lärt sig under kursen.
  5

  Lämna utrymme i botten för en eller två underskrifter. Signaturen (er) i botten utses för certifierad instruktör som undervisade kursen, chefen för yoga center eller någon i en maktposition i organisationen. Signaturerna ska vara i svart eller blått bläck.
  6

  Lämna utrymme längst ned på intyget för logotypen för din yoga studio. Du kan också köpa ett officiellt sigill eller prägla en guld eller silver klistermärke med din yoga skolans namn och logotyp på den. Detta kommer att hjälpa omintetgöra illegal kopiering eller kopiering av certifikatet du skapar.