| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man börjar Yoga Klasser

  Yoga är en gammal övning formulär som betonar styrka och flexibilitet över hastigheten. Den tidigaste skildring av yogaställningar kan hittas på sten sälar från omkring 3000 f.Kr. Dess rötter kan gå ännu längre tillbaka som paralleller finns mellan yoga och stenåldern shamanism. Idag är yoga värderas både som en toning motion och avslappningsteknik. Den erfarenhet du har att lära yoga beror till stor del på din instruktör och balans de skapar mellan de fysiska och andliga aspekter av disciplin. Saker du behöver
  Telefonbok
  Telefon
  Transport
  bekväma kläder
  Sneakers
  Visa fler instruktioner
  Hitta Yoga Klasser
  1 < p> Sök under "Yoga" i Gula Sidorna i din lokala telefonbok för att se om någon yoga studios finns i ditt område. Om du hittar några studios, ring och fråga vilka klasser de erbjuder för nybörjare och vad priset är.
  2

  Sök i telefonkatalogen under rubriken "Gym." Om du bor i en liten stad, kan det inte vara en yogastudio i ditt område, men många gym erbjuder yogaklasser som en del av deras lämplighet instruktion. Ring eventuella hälso-klubbar du hittar listade och fråga om de erbjuder yogaklasser och om ett medlemskap krävs för att delta. Vissa gym kräver ett medlemskap. Andra kommer helt enkelt att ta ut en högre avgift om du inte är en medlem.
  3

  Kontakta din community college och fråga om yoga klasser. Vissa högskolor erbjuder yogaklasser, så om du har ett college i ditt område, är det värt att kolla in, speciellt om du misslyckas med att hitta lämpliga klasser på en yogastudio eller hälsoklubb.
  4

  Jämför alla alternativ. Om du hittar mer än en klass finns, avgöra vilket som är bäst för dig genom att jämföra pris, plats, tid på dagen att klasserna hålls, och huruvida barnomsorg tillhandahålls. Om du funderar på att gå en hälsoklubb, kanske du vill stoppa genom att se anläggningen och träffa personalen. Många hälso-klubbar erbjuder en gratis testperiod medlemskap, och ibland gympa är gratis för medlemmar.
  5

  Anmäl dig för klasser. Addera Förbereda för din första klass

  6

  Bär bekväma kläder. Det kan vara lös eller form montering och stretchiga, gör vilket du mest till mods. Var medveten om att även om yoga är inte en hög effekt praxis, kan du fortfarande arbeta upp en svett, så klä sig i lager är en bra idé.
  7

  Bära bekväma skor. Yoga görs vanligtvis barfota, och några hälso-klubbar har begränsningar för vad skor kan bäras inuti, så när du registrerar dig för klasser du kanske vill fråga vad skor de rekommenderar. Om du är osäker, rena sneakers är ett bra alternativ.
  8

  Ankomst några minuter tidigt för din första klass. Detta ger dig tid att använda toaletten, träffa din instruktör och bli bekväm innan du börjar. Du kan också behöva hyra en yogamatta om du inte har egna.