| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur Sequence yogaövningar för instruktörer

  Att lära sig att sekvens yogaövningar tar tid och praxis, speciellt när du bygger en klass för en mångfald av studenter. Du måste veta dina elevers begränsningar och behov samt din egen. Som med alla andra träningspass, bör klassen börjar med en uppvärmning innan utvecklas till mer utmanande poser, och sedan efter att ha slutfört de mest utmanande övningar, lätt tillbaka till en avmattning eller djup avslappning fas. Saker du behöver
  Sticky Mats
  Rekvisita
  bok eller ett diagram av yogaställningar
  Visa fler instruktioner
  Studie
  1

  Läs en tillförlitlig källa som "Yoga Journal" eller "Yoga, Vägen till Holistic Health" och studera de presenterade sekvenserna.
  2

  Förstå din klass. Gör en undersökning för att ta reda på vad tidigare yoga erfarenhet eleverna har. Om dina elever är medlemmar i ett gym eller har tagit yoga under en tid, kommer du att kunna designa ditt flöde på en mer intensiv nivå. Om de är nybörjare, kommer du att behöva göra klassen mer inledningen.
  3

  Sätt upp ett mål för din klass. Bestäm vad det främsta målet för denna klass session kommer att bli. Några möjligheter är djup avslappning, en balans utmaning, eller slutar i en back-böj.
  Design
  4

  Håll ditt slutmål för klassen i åtanke och väljer övningar som kommer att leda fram till den punkten. Till exempel, om ditt mål är en back-böj, sedan mitten delen av klassen bör inriktas på att öppna låren och muskler mage, utan tröttande armarna så mycket dina elever inte kan försörja sig.

  5

  Ge tid i början för studenter att samla sina tankar och börja fokusera. Börjat sittande, med benen i kors på golvet, med händerna på knäna, ger din klass en chans att lämna dagliga stressen bakom.
  6

  Börja med enkla poser för att värma kroppen och lätthet i arbeta framåt. Katt och ko sträckor med alternerande arm och benrörelser är ett skonsamt sätt att värma upp.
  7

  Flytta till stående poser som berget pose, stol pose, och en främre luckan. Nedåt-vänd hund, planka, uppåtvända hund, och Warrior I och II är bra poser för denna del av träningen.
  8

  Flytta in i ditt slutgiltiga mål pose och sedan slappna av. Om du valde back-böj, sedan kamel och bro pose innan du flyttar in hela uppåtvända buga pose. När du har åstadkommit målet, flytta dina elever i lik pose och ge dem minst fem minuter för att koppla av och njuta.