| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man tränar för att bli en yogalärare

  Yoga har sitt ursprung i Indien flera tusen år sedan. Det är en viktig praxis som många människor finner fördelar dem andligt, fysiskt och mentalt. Några som praktiserar yoga tycker de njuta av det så mycket att de vill föra kunskapen vidare till andra. Om du är en av dessa människor, det finns vissa steg att följa för att bli en certifierad yogalärare. Saker du behöver
  yogamatta
  Visa fler instruktioner
  1

  börja din träning genom att studera filosofi och historia av yoga. Bruket av yoga innebär mer än bara poser och andas - det är en livsstil. Ju mer kunnig du blir, desto mer dina elever kommer att gynnas.
  2

  Välj en viss stil av yoga för att fokusera på. Det finns många olika stilar av yoga. Hatha, Sivananda, Ashtanga och Bikram är några av de mer populära, men det finns många andra. Det är en bra idé att ha en inblick i olika metoder, men för att bli kompetenta nog att undervisa, rekommenderas att fokusera på en viss stil. Köp en yoga
  3

  matta. Det finns många olika nivåer av kvalitet, så hitta en som är god kvalitet och kommer att pågå. Det är bäst att köpa en matta på en yoga studio eller en butik som specialiserat sig på yoga tillbehör, eftersom de kommer att vara den mest informerade om kvaliteten på mattan. Dessa butiker kan också rekommendera andra tillbehör du kan tänkas behöva, såsom remmar eller block. Oavsett vilken praxis man väljer, är en yogamatta viktigt.
  4

  Delta yogaklasser. Detta gör att du kan lära dig yoga medan du tittar på hur det lärs ut. Delta i klasser med olika lärare för att uppleva olika undervisningsmetoder. Om du är osäker på vilken typ av yoga du vill öva, är detta ett bra sätt att prova flera stilar för att få en smak av hur var och en praktiseras.
  5

  Hitta en lärare eller mentor. Välj någon du känner är rätt för dig, inte bara någon som är kunnig. Många lärare arbetar vid eller köra yoga studios och kan erbjuda en inblick i utbildnings-och andra affärsmetoder. Många erbjuder en-mot-en sessioner eller små grupparbeten specialiserade för träning studenter som vill undervisa i yoga.
  6

  Delta i en yoga workshop. Workshops är oftast specialiserade och kan förbättra din upplevelse i en kort tid. Många verkstäder är inriktad mot utbildning och erbjuda yogalärare certifikat samt specialiserad utbildning. Lika mycket som du kan
  7

  Träna yoga. Det är bäst att träna både själv och med andra. Öva framför en spegel för att kontrollera att du gör det innebär korrekt. Ge dig själv tid att träna kommer bara öka din trovärdighet som lärare.