| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Så att slå värmen i Hot Yoga

  Seger värmen i en varm yoga klass tar en blandning av disciplin och ödmjukhet. Yoga i ett uppvärmt rum hjälper till att mjuka kroppen och få större flexibilitet. Du måste komma ihåg när du tränar yoga som yoga är en ickedömande och noncompetitive praxis. Ta pauser är alltid uppmuntras, och lyssna på din kropp kommer att hjälpa dig att överleva värmen. Den Bikram Yoga hemsida förklarar att en typisk varm yogapass kan nå 105 grader Fahrenheit. Saker du behöver
  yogamatta
  Handduk
  Vattenflaska
  Visa fler instruktioner
  Come Out Alive
  1

  Ta med en vattenflaska till klassen . Hydrating före, under och efter klass är viktigt att erövra värmen. The Hot Yoga Saratoga webbplatsen antyder att dricka 1 liter vatten under hela dagen innan din praktik. Dricka för mycket vatten under klassen kan leda till magkramper. Drick måttligt under klassen snarare än att gå för stora klunkar vatten.
  2

  Ta din handduk. Att föra en beach-sized handduk att klassen är nödvändig, eller ta en yoga handduk, gjord speciellt för yogamattor. Under hot yoga din kropp kommer att svettas, och det är viktigt att du har en handduk för att absorbera en del av fukten. Utan en handduk du kommer att glida runt på din yogamatta grund av din svett gör mattan hala. Addera 3

  Placera din matta vid dörren. Under en varm yoga klass, kommer lärare öppnar ofta upp en dörr för att släppa in frisk luft i den varma rummet. Hålla din matta strategiskt placerad vid dörren ger dig den första möjligheten att känna den svala luften träffat din kropp.
  4

  Hitta din Savasana. Savasana betyder lik pose. Denna pose tar dig ner till din matta, på ryggen, låg med händerna vid din sida, handflatorna uppåt. Ligga på golvet är den coolaste platsen eftersom värme stiger. När du börjar känna dig trött komma ner till din matta för att kyla kroppen och lugna ditt sinne.
  5

  Bygg din uthållighet gradvis. Om du är ny på heta yoga eller kommer tillbaka efter ett uppehåll, är det viktigt att du lyssnar på din kropp för att bygga din uthållighet i värmen. Fysiolog och yogainstruktör Leslie Funk förklarar i ett "Yoga Journal" artikel som du ska börja med att innehavet utgör en bråkdel av den tid läraren föreslår i syfte att bygga uthållighet. Att vänja sig vid värmen tar tid.