| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör Kundalini Breath of Fire

  The Breath of Fire, också hänvisade till sitt Sanskrit namnet "Agni-Prasana," är en del av Pranayama yoga. Det kräver först att behärska den långa djupa andningsteknik. Det är viktigt att behärska långa djupa andning genom membranet för att verkställa Breath of Fire korrekt. Liksom de flesta yoga tekniker, är det inte svårt men kräver tålamod, engagemang och tid. När behärskar det en språngbräda till andra andningstekniker och meditation. Saker du behöver
  yogamatta (stor nog för att göra Lotus Pose, Simple benen i kors Pose eller Corpse Pose) katalog Tyst, fredlig välventilerat utrymme
  Visa fler instruktioner
  Lång Djupandning
  1 Välj en enkel, cross-legged posera för dina andningsövningar.

  Välj ett läge som inte är svårt eller fysiskt tungt. The Simple benen i kors Pose eller Corpse Pose (liggande, med fötterna något isär och händerna längs sidorna) rekommenderas. Andas långsamt, med näsborrarna
  2

  . Fyll buken, hålla luften i den nedre delen av kroppen. Behåll detta tryck, hålla andan bekvämt. Addera 3

  Fortsätt andas. Fyll nedre och övre delen av lungorna vid en långsam, avslappnad takt. Om du sitter i ett kors pose, framåtlutad något att bidra till att öppna brösthålan.
  4

  Håll andan en stund när dina lungor helt fyllda. Utöka bröstet genom att trycka på axlarna.
  5

  Andas ut långsamt genom näsborrarna när du är säker på att din andning fyller längden och bredden av din membran, och det fulla trycket av andningen på membranet kan kännas. Tänk dig en bälg fylls och långsamt uppdraget att släppa på trycket.
  Breath of Fire
  6 Andas från hela diafragman, inklusive buken och lungorna, för att göra Breath of Fire.

  Börja på samma sätt som du gjorde för långa djupa andetag. En enkel cross-legged hållning rekommenderas för Breath of Fire. Andas in, utöka buken, då din nedre och övre lungor.
  7

  Andas ut snabbt när din membran är helt utsträckt. När luften är oftast ute, arch ryggen framåt och andas igen, expanderar snabbt lungorna och buken till fullo.
  8

  Upprepa denna process, andas in och andas snabbare varje gång. Se till att du trycker axlarna bakåt och kröker din ryggrad att öppna din brösthålan fullt.
  9

  Låt rytmen i andningen ta sin egen takt när du skynda. Håll dina andetag stadig och stressa inte. Föreställ bälgen expanderar och krymper i en stadig takt.
  10

  Gör Breath of Fire mäktig eller ljus, beroende på dina önskemål. Var uppmärksam på rytmen i din kropp och följa sina naturliga böjelser.