| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • De bästa yogaställningar för att stärka kroppen

  En klar i huvudet, en avslappnad hållning, en flexibel kropp. Dessa är alla fraser som kan beskriva fördelarna med en vanlig yoga. Men den obestridliga resultatet är att du kommer att njuta av starkare muskler. När du använder din egen kroppsvikt för att hitta en yoga pose och sedan hålla denna hållning under en längre tid, är du stärker isometriskt dina muskler. De bästa yogaställningar för att stärka din kropp kommer att vara en mängd olika rörelser som arbetar din övre och nedre kroppen och de som du övar på ett konsekvent sätt. Armar och axlar

  Ganska många av nettotalen yoga arm som kräver att du bär din egen kroppsvikt klassificeras som medel till avancerad. Om du är en lång tid yogautövare, ägna särskild uppmärksamhet åt Crane, Firefly, Skala och Peacock poserar att stärka dina armar och axlar. Om du är ny till yoga, det finns fortfarande ställningar som är effektiva för att stärka de stora musklerna i armar och axlar, bland dem Plank, poser Four-limbed personal, Side Plank och uppåt Plank.

  buken och bröstet

  Ironiskt nog kommer en stark mage inte bara bidra till att stödja din rygg, men också få dig till en nivå av fitness där du kan utföra dem mer avancerade arm poserar med lätthet. När du tränar yoga ställningar för att stärka din mage, du måste ge lika mycket tid till alla fyra av de stora musklerna som utgör din abs: de två obliques, rectus abdominus och transversus. Den mest kompletta yoga pose för abs är Full Boat pose, men du kan stapla däck genom att öva yogiska cyklar, Plank, Bow och katt. För övre delen av bröstet, poserar bäst för styrka är Dolphin Plank, hjul och uppåtvända Dog poser.
  Tillbaka

  En stark rygg och ett flexibelt ryggrad är de hemliga vapen som kommer att hålla din kropp känsla ung. Den bästa innebär att stärka din mellersta och övre delen av ryggen är back-bockning poser. I en pose som Cobra, där, från en liggande position och stöttas upp på armbågarna, du lyfter din överkropp från golvet, det är inte dina armar som gör jobbet, det är din övre ryggmusklerna som är engagerade och att stärkte varje sekund du behålla Cobra. Spetsa din övre rygg-förstärkning repertoar av poser med Bow, Locust och nedåt hund. För att stärka din nedre ryggen, spendera tid i ställningar som Bridge, Berg och Sphinx.
  Ben och skinkor

  Starka benmuskler är vad du behöver för att bära dig genom din dag med lätthet. Men när du utför yoga ställningar för att stärka dina fyrhjulingar, hamstrings och vader, ge lika mycket uppmärksamhet till förlängning dessa muskler. Too-spända muskler är benägna att skada. De bästa arbetsställningar för att stärka dina benmuskler är stående poser såsom Warrior-serien, ordförande, Triangeln och träd. Och medan de samma poser kommer att stärka din rumpa muskler, tillsätt några tillbaka krökar såsom Bridge och Locust, som kräver att du kontrakt skinkorna medan du utför poser.