| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Yogaövningar för att minska Stjärt

  Yoga bidrar till att stärka både kropp och själ, vilket leder till en övergripande helhetssyn och hälsosam livsstil. Många yogaställningar kan hjälpa dig att tona och stärka dina glutes, minskar deras storlek för en elegant, magra utseende. Men bara rikta vissa områden på kroppen för spot-minskning inte är en effektiv metod för viktminskning. Istället innehåller vissa typer av yoga in med en större fitness plan som inkluderar en hälsosam kost och regelbunden konditionsträning. Yoga Practice

  Yoga har utövats i tusentals år, men först nyligen vunnit popularitet i USA. Delta i yoga betyder mycket mer än en övning rutin. Yoga kräver helhetssyn engagemang och en vilja att förändra din livsstil. Förutom att träna och poser, innehåller yoga andning, meditation, återhållsamhet och andra friska metoder med slutmålet att nå ett högre medvetande.
  Yoga Stilar för din glutes

  För den mest effektiva glutes träning, öva mer intensiva stilar av yoga, som omfattar Ashtanga, Bikram och Vinyasa. Dessa tenderar att kräva mer aktivitet och mer aktiv du är, desto mer kalorier kommer du att bränna. Kom ihåg att för att minska fett måste du bränna mer kalorier än du tar i. När du tränar dessa stilar av yoga, fokusera på de ställningar som riktar din sätesmusklerna, såsom Locust, poser Half Moon och Warrior III.

  yogaställningarna för din glutes

  Vissa poser rikta dina sätesmusklerna, vilket hjälper dig att tona och forma skinkorna. The Locust pose innebär liggande på magen med armarna längs sidorna, handflatorna vända mot taket. Placera din panna på golvet och fast dina skinkor, trycker din svanskotan mot dina pubis. Sakta lyfter ditt huvud, armar, ben och överkropp från golvet så att du vilar på magen och bäckenet. The Half Moon pose, vilket innebär balansera på ett ben med det andra benet parallellt med golvet, även kallar dina glutes i spel. Warrior III arbetar skinkorna på ett liknande sätt som i Half Moon, som kräver att du kan engagera dina glutes att hålla balansen på ett ben med armarna och motsatta benet utsträckt parallellt med marken.
  Mind Power

  Yoga är mer än de ställningar du utföra att tona kroppen, och en av de mest effektiva verktyg som du kan använda för att gå ner i vikt är ditt sinne. Den meditativa utövandet av yoga kan hjälpa dig att uppnå en mental balans, hjälper dig att lämna bakom stress och ångest som ofta omger din uppfattning om din kropp. Denna typ av mental fokus kan hjälpa dig att göra hälsosamma livsval för både din kost och motion plan.
  Andra överväganden

  alltid rådfråga din läkare innan du påbörjar ett nytt gym regim. En läkare kommer att kunna hjälpa dig att avgöra rätt intensitetsnivå för din träning. För yoga för att vara mest fördelaktigt, måste det kombineras med en övergripande balanserad kost som innehåller spannmål, proteiner, frukt, grönsaker och mejeriprodukter.