| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Instruktioner för Yogaposer

  Yoga poser, även kallas på sanskrit som asanas, kan se skrämmande för nykomlingar. Bekanta dig med hur man rör sig tryggt i poser kommer att ta bort en del av ångesten. Även om du aldrig har deltagit i en yoga klass, är chansen att du har övat ett par klassiska yogaställningar utan att ens inse det - Sukhasana, bekvämt sittande pose eller Paschimottanasana, framåt böj. Några enkla anvisningar om grunderna i alla yogaställningar kommer att få dig att öva denna friska och givande övning praxis säkert i ditt eget hem. Framställning
  Börja med ett yogapass eller DVD för att lära sig grunderna. p Det finns viktiga inslag, som ingår i alla yogaställningar om de utförs från sittande, stående eller liggande läge. Kom ihåg att mottot för yoga är inte "ingen smärta, ingen vinst," utan snarare "ingen smärta, ingen smärta." Du bör ha bekväma kläder och försöka att inte äta precis innan yoga. Lyssna alltid på vad du känner i din kropp, om du känner någon smärta, komma ut ur pose och vila. Hjälp Guide rekommenderar att nybörjare kolla med en läkare innan du påbörjar ett yoga och börja med en klass för att lära sig grunderna. Addera Sittande
  Skift din sittande pose tills det känns bekvämt.

  Yogakurser börjar oftast med elever i en bekväm sittställning kallas Sukhasana eller lätt pose, vilket gör att du kan fokusera på andningen och gå in i en lugnare sinnesstämning. Barn ofta och givetvis sitta i denna cross-legged poserar på golvet. Yoga Journal förklarar att denna enkla letar pose har makten att hjälpa dig dra inåt innan du börjar din praktik. Viktiga strukturella idéer att tänka på inkluderar avslappnande benen, släppa dina axlar ner ryggen, flytande kronan på huvudet mot taket och hålla bröstet öppet.
  Stående

  Försök föra ihop handflatorna framför bröstet i Tadasana. p Alla stående poser, oavsett om de är styrka byggare eller praxis balansering, börja från den grundläggande stående pose Tadasana eller berg pose, men Yoga Journal betonar att det är också en bra pose öva hela på egen hand. Du börjar stå med fötterna en tum eller två isär. Titta ner på tårna, lyfta upp dem från golvet, separera dem och sedan lägga dem ner. Välj en punkt att fokusera på om ögonhöjd och flytta fokus till din hållning: föreställa din ryggrad förlängning, axlarna bakåt och avslappnad och svans ben sjunker ner som ett ankare mot golvet. Känn ett flöde av energi strömmar in genom fötterna, flytta upp genom benen och bålen.
  Ligga ner
  Var kreativ med de ställningar som du utforska.

  Många yogaställningar utförs från en liggande position på golvet. Bakåtböjning poser börjar på ryggen och är energisk och öppning poser. Framåt böjar följer efterblivna krökar i en praktik, ofta börja från sittande ställning och är inåt-vända poser avsedd för reflektion. Twist poser, som kan sitta eller liggande, följ framåt krökar och sedan ett yoga ofta slutar i Savasana eller lik pose, du ligger ner på rygg med armar och ben ett bekvämt avstånd från kroppen och låta hela kroppen slappna av. När du lär dig dessa grunderna i yoga, kommer du att upptäcka att många av de strukturella anvisningar kan tillämpas på alla yogaställningar, oavsett om de utförs sittande, stående eller liggande.