| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Tre Yogaposer att hålla dig frisk

  En vanlig yoga kan vara nyckeln till att hålla sig frisk. En konsekvent yoga kan hjälpa matsmältningen, att frigöra och avlägsna toxiner, bygga styrka, släppa spänningar och även förbättra blodcirkulationen och cirkulation av lymfa vätskor. Med ett brett utbud av yoga stilar och poser att välja mellan, det finns några som kommer att hjälpa dig att få ut det mesta av din yoga. Nedåt Dog

  Nedåt Dog håller dig frisk genom att tona hela kroppen, samtidigt släppa spänningar genom halsen, ryggen och baksidan av benen. Kom på händer och knän på en yogamatta. Stoppa tårna när du räta på benen och lyft dina sit ben mot taket, vilket gör formen av ett uppochnervänt "V" Push i dina händer, lyft höfterna och tryck ner genom hälarna. Detta aktiverar de armar, ben och kärna och förlänger genom baksidan av benen och nacke. Håll i 10 andetag innan den sänks ner.
  Sittande Twist

  yoga, vändningar är inte bara bra för att släppa spänningar runt ryggraden och höfterna och toning kärnan, men även för rengöring av organ. Man tror att de vridande rörelse klingar organ, ungefär som att vrida ur en handduk när det är vått, för att avlägsna toxiner och stimulerar matsmältningen. Sitt med benen ut och ihop. Korsa höger ben över vänster och dra höger knä mot bröstet. Förläng din ryggrad och vrider till höger. Håll i 5 andetag och sidor switch för att upprepa.
  Benen upp på Wall

  lymfan vätska i kroppen inte rör sig på egen hand ut som blod gör . Det bygger på att stimulera lymfkörtlarna genom träning för att driva vätska genom. På grund av dess orörliga natur, blir mycket av den vätska uppbyggd i benen och anklar och kan orsaka svullnad. Lyft benen upp och placera dem mot väggen kan hjälpa till att frigöra detta bygga upp och främja en bättre cirkulation. Sitt bredvid en vägg på din matta. Swing benen upp på väggen och luta dig tillbaka när du scoot din botten framåt tills det är rätt upp mot väggen, med dig höfter i nästan i en 90-graders vinkel. Du kan placera filtar eller kuddar under din nedre ryggen om du behöver. Håll i 2 till 5 minuter innan den sänks. Addera Savasana

  Efter någon yoga, eller bara på egen hand, är det viktigt att låta alla system re- integreras och att låta kroppen vila. Savasana, eller lik pose, är det sista pose i en yoga. Den är utformad för att slappna av din kropp och själ och låta hälsoeffekterna av din praktik att sjunka in Du enkelt Ligg på rygg med benen öppna och armarna vid din sida, handflatorna uppåt. Blunda och stanna här, orörlig, i minst 5 minuter.