| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man väljer mellan vikt maskiner och fria vikter

  Både fria vikter och maskiner vikt är användbara för styrketräning. Men var och en har olika fördelar och nackdelar, så att användaren måste hålla sina träningsmål i åtanke, särskilt om han eller hon kommer att köpa vikter för hemmabruk. Instruktioner
  Vikt Machines
  1

  Välj vikt maskiner om du inte har en träningspartner. Vissa övningar på fria vikter kan vara farligt utan en partner. Till exempel, om du använder en skivstång och bli för trött för att slutföra den sista upprepningen, kommer du behöver hjälp tillbaka skivstången i racket så att du inte fastnar i det.
  2

  Användning vikt maskiner om du är osäker på hur man gör en övning. Maskinerna är konstruerade för att positionera din kropp på rätt sätt för att undvika skador, och det finns ofta diagram för att visa dig vad du ska göra. Addera 3

  Fokusera träningen på specifika muskler med hjälp av vikt maskiner. Till exempel är ben förlängningar och Bencurls bäst på vikt maskiner, det finns inget enkelt sätt att göra dessa övningar med fria vikter från en övning till en annan
  4

  Flytta med hjälp av vikt maskiner på en. gym eller hälsoklubb, som arrangerar maskinerna för effektivitet.
  5

  hålla dig muskler balanserad med vikt maskiner som arbetar båda sidor av kroppen lika.
  Fria vikter
  6

  Välj fria vikter om du har en träningspartner. Träning med en partner ger extra motivation för att träna eftersom du inte kan hoppa över en session utan också förneka din partner en chans att träna.
  7

  Köp fria vikter för hemmabruk. Vikt maskiner som används gym och klubbar hälsa är oöverkomligt dyra och kräver en hel del utrymme. Maskiner avsedd för hemmabruk kräver ofta täta, komplicerade omkonfigurering.
  8

  Använd fria vikter att arbeta mer muskler. En liten variation på det sätt du håller en hantel eller skivstång fungerar muskler som aldrig kan riktigt utövas på en maskin, och fria vikter gör att du kan arbeta hela din rörelseomfång.
  9

  Lär att använda fria vikter om du tänker träna på olika anläggningar. Vikt maskiner är ofta annorlunda, och du kommer att behöva ta tid från ditt träningspass för att lära sig att använda dem.
  10

  Satsa på fria vikter om du är väldigt små eller väldigt stora. Vikt maskiner rymmer bara individer av viss höjd och varierar i vikt.