| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur förhindra överträning axlar i Bodybuilding

  axeln muskler, vilka består av den främre, laterala och bakre deltamuskeln, är en av de enklaste muskelgrupper till över-tåg. De tre cheferna för deltamuskeln gruppen är relativt små, men tillsammans, täcker ett stort område av de mänskliga anatomy.Most män avundas utseendet på "kanonkula" deltoids på bodybuilders och vill efterlikna utseendet på egen hand kropp. Så mycket, faktiskt, att de över-tåg och över-stimulera deltoideus muskler till den grad negativt resultat. Kanske har du stressad och stimulerat en enda deltamuskeln så mycket på ett träningspass som du knappt kan lyfta armen nästa morgon. Om så är fallet, kan du tenderar att över-träna din axel muskler. Den goda nyheten är att genom att följa fyra enkla steg kan du förhindra överträning och övervinna din axel hinder massa byggnad. Saker du behöver
  gym medlemskap eller hemma gym
  Visa fler instruktioner
  inte övertränar axeln muskler
  1

  Läs om axeln muskler. Den främre (främre), laterala (mitten) och bakre (bak) deltoids utgör den mänskliga axeln. Det är viktigt att du förstår vilken del av bogen du stimulerar när du utför en viss övning. Gör sidan hantel höjer stimulera anterior eller lateral deltoideus? Fråga dig själv frågor som de när du hantverk din axel rutin.
  2

  Nu när du har lärt dig lite om axeln anatomi, fundera över var din axel träning faller i din veckovis rutin. Kanske du arbetar bröstet till trötthet på måndag och sedan följa det med en skuldra träningspass på tisdagen. Tyvärr tvingar den ordningen axlarna till trötthet två dagar i rad. Kom ihåg att få dina axlar kraftigt stimuleras med bröstet träning, så ge dem lite vila innan du rikta dem specifikt.
  3

  Stick till grunderna. Sammansatta övningar såsom skivstång militära pressen fördjupa din axel träning. Hur många axel övningar utför du per träningspass? Om antalet är större än fyra, kan du lägga till den militära pressen i din rutin och genom att göra detta, skära ner mängden sätter din utföra. Den stående skivstång militär press betonar de tre deltamuskeln huvuden. Det är också en av de bästa styrka byggnad och makt ökar övningar du kan utföra för dina axlar. Lägg till den i din rutin och titta på din tid i gymmet, samt hur många inställningar du utför, minskar.
  4

  Bygg utanför föreningen motion. Använd isolering rörelser såsom sido hantel väcker sparsamt. Om gjort rätt, kommer din axel träning innehålla en stående skivstång militär press, sidan hantel väcker, och en bakre deltamuskeln motion såsom bakre resistens band flugor. Du har gått från att utföra fem (eller fler) ställer sig att utföra tre uppsättningar för din axel träning, och, i att göra så, minskar drastiskt risken för överträning deltoideus muskler.