| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör Bent Over Cable rader

  En stark rygg är basen som du vill utveckla för ett runt träningsprogram. Håll ryggen starkt kommer att bidra till att förebygga, lång läkning, ryggskada. Bygga en stark rygg ingår att utföra olika övningar. Hit dessa muskler med en variation av böjda över raden med kablar under din nästa tillbaka träningspass. Saker du behöver
  Straight svärdsfäste
  kabeldrag viktstapeln
  Visa fler instruktioner
  1

  Hitta kabeldrag rack i ditt gym. Detta är vanligtvis en fristående utrustning som gör att du kan placera en bilaga i toppen eller botten av racket av vikter. Placera en rak stång fastsättning till botten remskiva. Du kommer att utföra rörelsen likt böjd över raden med en skivstång, men med kablar istället. Denna rörelse kan vara besvärligt om du gör det för första gången så det är bäst att börja med en lätt vikt tills du kan vänja sig vid rörelsen.
  2

  Placera stiftet i vikt stapla till en låg inställning, en som gör att du kan utföra minst 8 repetitioner. Du kan börja med några plattor för att testa din vikt startpunkten. Det började med en lätt vikt och försöker en upprepning eller två kommer att bidra till att se var du befinner dig på i fråga om styrka och hjälper dig att undvika skador på lång sikt. Addera 3

  Bend över och ta tag i rak stång med en lömska grepp, dvs handflatorna kommer vara vänd bort från dig. När du böjer över kommer du vill behålla din rygg och magmuskler så tätt som möjligt. Så mycket som möjligt måste du försöka undvika curling ryggen. Curling i ryggen innebär att du har att böjd över utseende. Trycka ut bröstet och inte hunching över ska hjälpa till att hålla din rygg så tätt och så rak som möjligt. Du vill också att din kropp att vara parallellt eller nästan parallellt med marken. När du är i detta läge se till att dina fötter är axelbrett. Du är nu i din startposition.
  4

  Dra stången in i din nedre magen. När du drar stången till detta område kommer du att känna en täthet eller nedgång i ryggmuskulaturen. När du känner detta vara säker på att pressa och hålla det för en sekund till en sekund. Du bör också känna en viss täthet i dina biceps muskler liksom de kommer att bistå i rörelse också.
  5

  Långsamt sänka ribban till utgångsläget och upprepa för minst 8 fler repetitioner. Under denna rörelse ska du bara röra armarna. Swinging och gunga och föra dina andra muskler mer i spel kommer att ta bort från effekten av motion och det kan också orsaka skador på ryggen eller omgivande muskler.