| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Bowflex Ultimate Instruktioner

  Den Boxflex Ultimate ger dig möjlighet till en total body workout i bekvämligheten av ditt eget hem. Du kan utföra över 95 olika övningar på Bowflex Ultimate maskinen. Med sina fem Kamdreven, kan du lägga till upp till 310 pounds av vikt motstånd till Bowflex Ultimate. Trots sin mångsidighet, tar Bowflex Ultimate inte upp en stor mängd utrymme i ditt hem, vilket gör det till en idealisk bit av hem-träningsutrustning. Instruktioner
  1

  Bekanta dig med de olika delarna av Bowflex Ultimate. De motstånd stavarna är belägna längs den bakre, upprättstående partiet av maskinen. Det vadderade bänken kan justeras för att vara platt eller vinklade, vilket möjliggör en variation av liggande och sittande övningar. Maskinen levereras med en mängd olika redskap, inklusive en lat bar, bensträck kvarstad och predikant curl fastsättning.
  2

  Välj lämpligt motstånd på din Bowflex Ultimate. Du kan lägga till upp till 310 pounds av vikt motstånd via maskinens motstånd stavar. För att ställa in motståndet, haka remskivorna du kommer att använda till motståndet inställningen av ditt val.
  3

  Använd Bowflex Ultimate för konditionsträning. Ändra stolen i sitt glidande inställning och ställa in de justerbara armarna i position 9 inställningen att använda bowflex som en roddmaskin. Placera fötterna på fotplattan och dra tillbaka på D-ringen grepp. Fullt räta och böj benen samtidigt hinging från höften för att få ett komplett utbud av rörelse.
  4

  Fokusera på dina armar. Utför liggande triceps extensions att arbeta triceps genom att sätta bänken i plant läge och trissor i den smala läget, ligga ner på bänken och tryck remskivorna ner din kropp, mot benen. Tone dina biceps med stående biceps curls genom att sätta remskivorna i breda läge, som vetter mot maskinen med armarna raka och curling armarna upp. För dina handleder och underarmar, prova sittande handled förlängningar: Med bänken i plant läge och trissor i den trånga miljö, sitta med fötterna på bänken, håll remskivorna i dina händer och försiktigt krypa dina nävar tillbaka mot dina underarmar.
  5

  Target axeln muskler med sittande skuldra pressar genom att placera bänken i plant läge och remskivorna i breda inställningen. Vänd bort från maskinen som du trycker händerna upp mot taket.
  6

  Träna underkroppen. Fäst knäböj bilagan till din önskade motstånd spö, och utföra knäböj. Eller utföra benpress genom att linda remmen benpress runt kroppen, placera sätet i skjutläget och fästa bältet till önskat motstånd stavar. Fäst bensträck /bencurl kvarstad till Bowflex Ultimate och placera sätet i lutning position och ligga benägna med bröstet mot bänken som du curl hälarna in mot skinkorna.

  För stående hip böjningar , ta bort bänken, fast manschetten runt ena låret och dra ditt knä mot bröstet och sedan pressa ner det till utgångsläget. För vadpress, ställa in stolen till skjutläget och placera benet kvarstad press bälte runt midjan. Placera bollar av dina fötter mot remskivan ramen och trycka upp dem att fokusera på vaderna.
  7

  Konvertera Bowflex Ultimate in en bänkpress maskin. Fäst bifogad bänkpress till remskivorna, och anbringa remskivorna till önskat motstånd stavar. Sätt sitsen i plant läge, och ligga med ryggen platt mot det. Dra fästet mot bröstet, var noga med att dra jämnt med båda armarna.

  Du kan också ställa bänken till lutande läge och ställ rullarna på den breda position för att utföra bröst flugor och lutning bänkpress. Eller du kan arbeta bröstet med motstånd slag genom att placera bänken i plant läge och trissor i den smala inställningen.
  8

  Arbeta dina ryggmusklerna genom att ställa bänken till plant läge och remskivorna till den smala inställningen. Ligg ner och dra blocken över axlarna och mot golvet för att utföra en liggande skuldra pullover, som fokuserar på ryggmusklerna.
  9

  Utför magövningar genom att ställa bänken till lutande läge och fästa skuldra muddar till maskinen. Fäst önskat motstånd stavar till axeln manschetter och placera dem på dina axlar. Nu kan du utföra vanliga crunches samt crunches sida att arbeta dina sneda muskler.
  10

  Öka ditt motstånd var 2 till 3 månader. När du blir starkare, kommer din kropp inte så utmanas av samma resistans inställningar. För att fortsätta framåt, måste du öka din motståndskraft regelbundet.