| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • En bra Bicep Workout Program

  med högt utvecklade biceps är en indikator på styrka och kondition mycket uppskattad av människor över hela världen. För detta ändamål, ett oräkneligt antal människor fokusera sin träning på detta eftertraktade område. Tyvärr, trots arbetar hårt, har inte alla know-how för att nå sitt mål om "Arnold-esque" armar. Om du har fastnat på samma vapen utbildningsprogrammet för ett tag och inte ser förväntade resultat, läs vidare. Antagonistisk Training

  Vad många praktikanter misslyckas med att förstå är begreppet och betydelsen av antagonistiska ligaspel. Antagonistiska muskler motsatta muskelgrupper i kroppen som balanserar varandra. Exempel på detta är bröst och övre rygg, mage och nedre delen av ryggen, fyrhjulingar och hamstrings, och biceps och triceps. När en muskel kontrakt, förlänger den andra, och vice versa. Naturligtvis, motsatsen det också sant - där en muskel är oförmögen att förlänga, är den motsatta muskeln inte kan kontrakt. För detta ändamål, fokusera dina biceps rutin på både biceps och triceps tillsammans. Genom att säkerställa att en muskelgrupp inte obalans antagonisten, kan de båda växa till sin maximala potential.

  I praktiken innebär detta bland annat minst en uppsättning av triceps arbete för varje uppsättning biceps arbete. Att hålla musklerna balanserad kommer också att minska risken för skador, eftersom de flesta skador är resultatet av en styrka obalans.
  Indirekta och direkta rörelser

  Dessutom, för att uppnå maximal biceps utveckling måste biceps tränas både direkt (med isolering rörelser som lockar) och indirekt (genom sammansatta rörelser som pull-ups och pull-downs). Detta kommer att säkerställa att muskeln arbetade genom hela skalan av rörelse i många olika vinklar, jämnt utveckla biceps och stimulera fler muskelfibrer, vilket resulterar i ökad tillväxt. Så se till att variera vinkeln och övningar genom vilka de är utbildade så att du utvecklar hela spektrat av sin potential.
  Bra vapen i 12 veckor

  ian kung, en känd styrka konsult och tidigare tränare för OS-idrottare, har utformat en 12-veckors program för att öka armens storlek. Träningen är faktiskt utförs i fyra separata faser. Biceps och triceps tränas tillsammans med bredd av övningar och rörelser. Detta är tänkt att användas tillsammans med ytterligare dagar styrketräning för resten av din kropp, så du behöver inte oroa dig att dina armar ska vara villkorat med uteslutande av allt annat.

  När du utför programmet, väljer vikter som måttligt är utmanande, och försöka att gradvis trappas belastningen på varje efterföljande vecka. Kroppen kommer inte utvecklas om du inte tvinga den att anpassa sig genom att stadigt ramp upp motstånd, så var inte rädd för att kasta extra vikt på stången. Och som alltid, kommer vinsterna spegla din insats i både gymmet och i köket, så se till att träna och äta stora medan questing efter en ny man.