| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Viktminskning Workout Planer för kvinnor

  Kvinnor som vill gå ner i vikt genom motion bör träna nästan identiskt med hur man skulle träna för att gå ner i vikt. Många kvinnor undfly styrketräning, eftersom de känner att de kommer att växa också "skrymmande." Detta är dock en vanlig missuppfattning, eftersom det är viktigt att förstå att oavsett hur hårt du tränar, du kommer aldrig att utveckla maskulina muskulatur på grund av en hona är naturligt lägre nivå av testosteron. Därför använder styrketräning för att släppa de få extra pounds, att dra nytta av den metaboliska uppsving från en session lyfta vikter. Half-Body pass

  Half-Body pass är ett program som vänder sig till upptagna personer. Efter allt, har inte alla fem eller sex dagar i veckan för att tillbringa i gymmet. Att veta detta, är halva kroppen träning konstruerad kring en fyradagars-a-veckors Övre /undre delning för att ge maximal fettförbränning i minimal tid. Du kan schemalägga dessa pass på en dag (ar) i veckan --- den enda regeln är att du inte kan utföra mer än två pass i rad utan en dag vila i mellan. Om du känner dig ambitiös, gör programmet innehålla förslag till ett femte lyft dag, men du kan nå dina mål med bara fyra dagars "main"-programmet.

  Övningar som utförts under programmet innebär en hälsosam mix av sammansatta och isolering rörelser. Du kommer att utföra knäböj, rader, bänkpress, lockar, step-ups, och traditionella buken rörelser som medicin boll arbete och crunches omvänd. Även om du är obekant med dessa rörelser, förväntar att utvecklas snabbt, eftersom denna fyra dagars plan kommer snabbt smälta fett, lämnar dig redo för baddräkt säsongen.
  Full-Body pass

  andra rekommenderade planen för kvinnlig fettförbränning heter "Kiss Bodybuilding pass Adjö (KBWG)." Det är inriktat på tre vecka total-body tyngdlyftning sessioner, vilket gör detta den ultimata ursäkten-fritt program. Alla har minst tre timmar i veckan för att ägna utöva --- om du är villig att begå den tid, då detta helkropps program kommer du att mycket närmare din ideala kroppsbyggnad. Som alla träningspass under veckan kommer att arbeta hela kroppen, är det viktigt att du avsätta minst en hel dag av vila mellan två pass. Detta kommer att ge din kropp en välbehövlig återhämtning tid så att du kan ge 100 procent medan i gymmet.

  Med Half-Body pass, fokuserar detta program kring stora, sammansatta rörelser som stimulerar flera muskelgrupper samtidigt. Att vara mer utmanande, sammansatta rörelser har en större effekt på ämnesomsättningen, vilket fick större förändringar kroppssammansättning än sina motsvarigheter isolering rörelse. För detta program, kommer du att utföra pull-ups, front knäböj, marklyft, pressar axeln, rader och buk rörelser. Dessutom kan du lägga in en extra två dagar av cardio, men inte mer, så att du äventyra din förmåga att återhämta sig från träningen.

  Oavsett om du väljer att utföra halva eller hela kroppen träning, ägna fyra veckor till endera av dessa program kommer att ta pounds av vågen och inches off i spegeln. Fullständiga versioner av dessa program kan hittas genom att klicka på länkarna bifogas nedan. Lycka till!