| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Övningar för att Tone Pecs

  De Pécs, eller bröstmusklerna, i bröstet kan tonas i ett par olika sätt. Det är viktigt att träna dem minst tre dagar i veckan för att öka muskeltonus och två dagar i veckan för att hålla tonen. Ett bra antal repetitioner för att göra för toning är mellan åtta och 12 repetitioner, och sträva efter tre set. Bröst Flyes

  bröstet Flye träningsmål PEC muskler. Du kan göra en Flye på en träningsmaskin, med hantlar eller kablar motstånd. Maskinerna är lätta att använda eftersom de har specifika instruktioner, men du kanske ändå vill ställa en fitness professionell att visa dig hur du justerar dem. Hantlar är också bra för PEC toning med en Flye övning. Ligg på en bänk och sätta ner fötterna på golvet. Ta med dina händer tillsammans med en hantel i varje hand, handflatorna i. Böj armbågarna lite för att mjuka upp armbågsleder. Andas in och sänk armarna åt sidorna med armarna i linje med bröstet. Stanna när armarna är parallella med golvet. Andas ut och ta med händerna tillbaka upp tillsammans och samtidigt hålla armarna raka.

  Du kan också justera din träning bänk uppåt eller nedåt för att göra nedgång och lutning flyes. Du gör Flye på samma sätt med den enda skillnaden är vinkeln på bänken och därför överkroppen. Detta kommer att ändra inriktning på den del av Pecs riktade under flyes.

  Välj vikt för maskin eller hantlar som kommer trötthet dina pecs på din sista rep men inte innan.

  Resistance kablar är bra verktyg också, men de fungerar bättre för att öka muskulär uthållighet än toning.
  bröstkorgpresses

  bröstkorgpresses arbeta dina bröstmuskler och triceps. Det finns maskiner för att göra bröst pressar, precis som flugor. Dessa maskiner kommer att vara tydligt märkta och har instruktioner, men det vore klokt att be en professionell om hjälp att se till att du har justerat maskinen ordentligt. Varje maskin är olika, så det är värt att söka råd.

  Du kan också göra bröst pressar på en bänk med hantlar som de flyes. Ligg på rygg i samma ställning som de flyes, med handflatorna ihop. Vänd handflatorna mot ansikte framåt. Böj armbågarna och sänk armarna tills händerna är bredvid dina axlar. Håll handflatorna vända framåt. Andas in när du sänker dina armar och andas ut medan du trycker upp armarna igen. Ta med dina händer tillsammans tillbaka till utgångsläget.

  Precis som med flugor, kan du justera din träning bänk att göra nedgång och lutning pressar.

  Välj vikt för en maskin eller hantlar som kommer trötthet dina pecs på din sista rep men inte innan. Addera ditt kommenterar: Push-Ups

  Armhävningar är en utmärkt övning att tona dina bröstmuskler. Börja med att hålla dig från marken på dina händer och tår. Håll ryggen platt och i en rak linje från axlarna till höfterna. Placera händerna under axlarna. Fötterna ska vara höftbredd. Böj armbågarna intill sidorna och sänk dig till en tum från golvet. Andas in när du gör det. Andas ut och pressa tillbaka upp till utgångsläget. Låt inte dina höfter för att höja eller nedre delen av ryggen till Arch. Din kropp bör bo i ett plant läge under hela övningen. Om detta är för svårt att göra, gå vidare och släppa till knäna. Du måste hålla ryggen plan och följer samma steg.