| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Incline Bench Vs. Militär Tryck på

  Utveckla ett mejslade överkroppen är ett mål som många tyngdlyftare jaga efter. Timmar spenderade i gymmet lyft mer och mer vikt samtidigt en blick på sig själv i spegeln kan ses på gym över hela landet. För att nå dessa höga mål, måste en tyngdlyftare anställa sådana hissar som lockar, pressar axeln och triceps extensions. Men för att få riktiga resultat, två övningar är ett måste för alla workout plan och de är militären och sned bänkpress. Den militära Press

  Antingen står eller sitter, är den militära pressen en bra träning att använda för att utveckla styrka i överkroppen. När det används på ett effektivt denna övning bygger deltoideus muskler belägna i axlar, samtidigt åstadkomma de abs och ben som används för att hjälpa till att stabilisera under lyftet. För att korrekt utföra denna hiss, börja med bar över den främre deltamuskeln, står med fötterna axelbrett isär. Dina händer bör placeras under stången, handflatorna uppåt. Tryck baren overhead, hålla för en en-count, innan du fortsätter till nästa rep. En spotter kan vara stationerade antingen framför eller bakom lyften, i en klar hållning, beredda att hjälpa till när som helst.
  Fördelar med Military Press

  militära pressen har ett brett utbud av effekter på utvecklingen av en stark och muskulös ser överkroppen. Som nämnts, riktar denna övning axlarna, men kan ha en inverkan på din abs, rygg, triceps och övre delen av bröstkorgen. Också, blanda detta träningspass med bänkpress hjälper till att undvika skador som kan komma från överbelastning en del av axlarna.
  Den Lutande Bänkpress

  Anses av många som antalet ett sätt att testa din styrka, förtjänar bänkpress sin plats i varje workout plan. Att föra en bar laddade ned med tyngd på bröstet och trycka tillbaka upp får adrenalinet igång. Den sned bänkpress är en variant av denna övning som fokuserar mer på den övre delen av bröstet. För att börja detta arbete, låg på bänken och se till att dina axlar och rygg är i en bekväm ställning för att undvika skador. Baren bör sättas på en nivå där man kan nå det utan att helt sträcka ut armarna. Se till att din plats är rätt inställd så att dina fötter vilar plant på marken och du är varken för lågt eller högt på baren. Lyft stången från av racket, sakta sänka det på bröstet. Var noga med att öva att föra ner det mid-level över bröstet. Att gå till låg eller för hög kommer att leda till en hårdare färdigställande och eventuell skada. Ta tillbaka vikten uppåt och håll för en räkning innan vi går vidare till nästa rep. Att ha en spotter under det här passet är mycket viktigt och kommunicerar med nämnda personen inte bara kommer att leda till en lyckad övning, men ett säkert en också. Var noga med att upprätthålla korrekt andning och fullständig kontakt med bänken hela tiden,. Hålla fötterna på golvet och ryggen på bänken
  Fördelar med sned bänkpress
  < p> Att kunna lyfta en hel del på sned bänkpress är en självförtroende boost till alla tyngdlyftare. Ändå slutar fördelarna inte där. Det kan vara svårare att lyfta så mycket vikt på lutande bänk än på plan bänk men detta är lika glädjande. Den sned bänkpress utvecklar den övre bröstmuskulaturen, medan du arbetar dina armar och axlar också. Att bli en mästare på denna form av bänkpress hjälper dig att se bra ut i någon skjorta eller ännu bättre, utan en.
  Lutande Bänkpress vs The Military Press

  En workout plan med syfte att utveckla lyftaren överkropp skulle drabbas hårt om saknar någon av dessa pass. Båda övningarna rikta några av de samma nycklar områden, men att använda dem på ett effektivt sätt kommer också att hjälpa dig att hålla dig borta från smärtsamma skador som kan förstöra resultatet av hårt arbete. För att gå med på detta med hjälp av militära pressen gör att du kan nå högre platåer i sned bänkpress och vice versa. Träning med både militära och lutning pressar kommer att ställa dig på vägen för att få en strukturerad ram för en framgångsrik tyngdlyftare. Inte heller bör anses viktigare än den andra, men som behövs aspekt av någon tyngdlyftning planen.