| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vikten av ett bälte i Styrketräning

  tyngdlyftning bältet används för att stödja din rygg medan du utför elektriska hissar. Även bälten inte är direkt kopplade till prestation, tillåter denna utrustning för styrning och ytterligare förtroende i vikt rummet. Bältet ska sitta ordentligt och används sparsamt under träningen. Tyngdlyftning bälten bär tydliga risker från överanvändning. Bältet

  Mest tyngdlyftning remmar är bredare i ryggen, med spännet sitter på smalare främre delen. Du kommer att bära bältet genom att fästa spännet på din kropp så tätt som möjligt. Den fast bältet kommer att bilda ett tight band runt kärnan muskler mellan dina höfter och mage.

  Tyngdlyftning bältet endast bör bäras tätt före och under uppsättningen. Lossa bältet mellan seten för komfort.
  Ryggstöd

  Tyngdlyftning bälten faktiskt stödja din nedre ryggen genom att komprimera din bukhålan. Den extra intraabdominella trycket (IAP) lindrar effektivt trycket placeras på din ryggrad att styra tung vikt. Den IAP i tyngdlyftning bälte lindrar också effekterna av spinal krympning, vilket kan leda till svår ryggsmärta på lång sikt.
  Kontroll

  tyngdlyftning bälte håller din kärna stelt på plats och tvingar dina riktade muskler att kontrollera vikten med rätt form. Du kommer också att göras medveten om din kropp positionering i förhållande till kuggstången genom att känna på bältet förskjutas något mot din midja.

  Olyckor, Hyperextensions, sila och allmän skada är ofta direkta konsekvenser av att använda felaktig blankett. Dålig formen är ofta relaterad till contorting ryggen tafatt att "fuska" och lyft vikten som är för tung att hantera. Bältet kommer att ge dig förtroende att du utför övningen på rätt sätt.
  Hissar

  Bär bältet för kraft-apparater, eller övningar som är minst 80 procent av ditt max. Bältet bör också användas vid lyft för maximal repetitioner tills fel. Tyngdlyftning bältet fästes på plats för att förbereda sig för hissar som ställer hårt tryck på ryggen. Dessa hissar inkluderar knäböj, marklyft, makt rengör och pressar axeln.
  Risker

  Inte överanvändning tyngdlyftning bältet. Förväxla inte bära ett bälte med förbättrad prestanda och risken för skador genom att försöka lyfta vikter som är utanför din naturliga styrka nivå.

  Bälte tryck bålen och långvarig användning kommer att höja nivåerna blodtrycket över tiden. Bältet tillåter inte midsection att komprimera den är egen, och kommer att hindra magmuskelstation utveckling. Kom ihåg att andas djupt medan bär tyngdlyftning bältet under uppsättningar för att ge adekvat syre för dina muskler.