| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vad är den lägsta kroppsfettsprocent Du kan ha?

  Kroppsfettsprocenten mäta din kroppssammansättning, med hänsyn inte bara din vikt, men andelen vikt som består av fett. Eftersom muskler tar mindre plats, de med låg kroppsfett har en tätare, mer tonad look. Kroppsbyggare och konkurrenter fitness strävar efter extremt låga nivåer av kroppsfett att göra sina muskler verkar mer definierad. För den allmänna befolkningen, friska kroppsfett nivåer hjälpa till att hålla ämnesomsättningen revved och minska risken för diabetes, cancer och hjärtsjukdomar. Kroppen behöver några fettceller, men - så hur lågt är för lågt? Ideal Nivåer

  Man kroppsfett bör inte sjunker under fem procent, och kvinnor bör inte understiga 12 procent. I sällsynta fall kan lägre kroppsfett uppnås (säga, för en body building tävling) men bör inte upprätthållas på lång sikt. För att uppnå låga nivåer av kroppsfett, måste noggrann uppmärksamhet ägnas macronutrient intag, fukt, motion timing och källor mat.

  Genomsnittliga frisk persons kroppsfett löper cirka 15 till 18 procent för män och 22 till 25 procent för kvinnor. Konkurrenskraftiga manliga idrottare har oftast ca 8 till 12 fett procent kroppsbehandlingar och kvinnliga idrottare cirka 14 till 18 procent. Genetik, kost, ålder, kroppstyp, ämnesomsättning och aktivitetsnivå påverkar alla dina nivåer kroppsfett.

  Kvinnor alltid kommer att ha högre kroppsfett procentsatser än män på grund av hormonnivåer och behovet av extra energi butiker för barnafödande. Addera mäta kroppsfett
  p Det finns många sätt att mäta kroppsfett. Noggrannhet av metoderna varierar, och är föremål för kompetensnivå hos individen som utför testet. Hem kropp skalor är notoriskt felaktiga, medan de ideala metoder för hydrostatisk (vatten) vägning och DEXA scannar är dyra och inte lätt tillgängliga. En certifierad personlig tränare kan utföra ett hudveck bromsok testet, kan vars resultat är relativt korrekt. Specifika matematiska formler med hjälp av dina kroppsmått erbjuder en grov uppskattning av dina nivåer kroppsfett. Om du förbereder för en bodybuilding tävling och det exakta antalet är viktigt för dig, söka upp en pålitlig professionell att göra ditt test.
  Fördelar med låg kroppsfett

  En frisk kroppsfett nivå bidrar till din hälsa. Män över 25 fett procent kropp och kvinnor över 30 procent anses vara överviktiga och i riskzonen för en myriad av hälsoproblem. Muskler pop när ditt kroppsfett är lägre - vilket är anledningen till lågt kroppsfett är en tillgång för kroppsbyggare. En sex-pack för män dyker upp på runt 8 till 12 procent kroppsfett

  Muscle använder mer energi i vila än vad fett, så de med lägre kroppsfett bränna kalorier mer effektivt -. Bidra till en förmåga att upprätthålla deras vikt. Lägre kroppsfett nivåer förbättra idrottsprestationer. Överskott av kroppsfett minskar snabbhet, smidighet, uthållighet och rörlighet effektivitet.
  För låg

  Även låga kroppsfett nivåer är önskvärda, är det möjligt att gå för lågt. Kroppsfett huvudsak är lagrad energi, så när en person förlorar all sin kroppsfett, gym prestanda och totala nivåer aktivitet kommer att minska. Fett hjälper också isolera kroppen, så extremt låga kroppsfett nivåer gör du tål kyla. Body fettkuddarna de inre organen. Fettceller absorbera och lagra fett soluable vitaminerna A, D, E och K. Fett celler också spela en roll i det endokrina systemet, hjälper till att reglera hormoner och insulin svar. Kvinnor vars kroppsfett nivåer sjunker för lågt vanligtvis lider av amenorré och infertilitet.
  Skaffa optimala nivåer

  Även en reducerad kalori diet kan hjälpa dig att släppa pounds, kommer det troligen cannibalize din muskelmassa, och du kommer inte att se en stor förändring i ditt kroppsfett procent. Kombinera motion (både aerobic och styrketräning) med en sund diet för att förlora kroppsfett. Sträva efter förlusten av endast en eller två pounds per vecka för att maximera fettförbränningen. När du når lägre och lägre nivåer, bromsar hastigheten på viktminskning. Kom ihåg, för att minska ditt kroppsfett, du behöver fortfarande en del fett i din kost för att förbli friska.