| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur får man en bra perfekta kroppsformen genom att gå upp i vikt

  Om du funderar på att gå upp i vikt, är chansen att du är en ectomorph, eller en "hardgainer." Många smala män och kvinnor vill få muskler vikt, men på grund av deras snabba ämnesomsättning de har en mycket svår tid att göra det. Eftersom en ectomorph kropp bränner kalorier i mycket snabb takt, är det viktigt att du kombinerar ett högt kaloriintag med en massa träning rutin. Saker du behöver
  gym medlemskap 100 procent vassleprotein blandning
  Visa fler instruktioner
  1

  Ät en proteinrik måltid när du vaknar. Det är också en bra idé att ta en multivitamin. Du vill leverera näring till din kropp så att du kan ha maximal insats på gymmet.
  2

  Gå till gymmet. Ha ett tydligt mål för vad muskelgrupper du ska träna den dagen. Föra en logg för att hålla koll på dina framsteg.
  3

  på gymmet, fokus på att lyfta tunga vikter. Muskelfibrer som orsakar mest tillväxt stimuleras av tunga vikter. Du ska inte kunna göra mer än 4 till 8 repetitioner innan dina muskler misslyckas.
  4

  Rest endast 30 till 60 sekunder mellan seten och en till två minuter mellan olika övningar. Håll träningen kort men intensiv.
  5

  Använd fria vikter. Vinsterna från att lyfta fria vikter är större på grund av sitt fokus på flera leder som riktar sig till en rad muskelfibrer, snarare än att isolera enskilda muskler.
  6

  Begränsa din session till en timme. Testosteronnivåer topp efter en timme och börjar sjunka snabbt efter det.
  7

  Efter träningen, blanda en 100 procent shake vassleprotein. Det är ett snabbt, enkelt och effektivt sätt att leverera den nödvändiga protein till din kropp.
  8

  äta en annan måltid efter träningen. Du måste fylla de näringsämnen som användes under träningen och start muskelåterhämtning. Du bör äta var tredje timme, cirka sex måltider per dag. Överväg dricka ett pulver måltidsersättning såsom Myoplex när du inte har tid att laga mat.
  9

  Rest. Det tar väldigt lite tid att stimulera muskeltillväxt. När du stimulerar att tillväxten du behöver komma ut ur gymmet och vila så mer muskler kan byggas. Träna inte mer än tre till fyra gånger i veckan i 60 till 75 minuter
  10

  Bo med ett träningsprogram,. Det tar tid att se resultat
  <. br>