| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Övningar för en Firm Buken & Stor Viktminskning

  Fitness är en bra idé för alla. Det finns massor av jippon som lovar att hjälpa dig gå ner i vikt och komma i form på nolltid. Sanningen är det bästa sättet att förlora stora mängder av vikt är enkel. När de flesta människor vackla är uthållighet. Om du äter hälsosamt, bränna mer kalorier än du förbrukar genom motion och vistas aktiv du bör bo i ganska bra form. Men, om du behöver gå ner i vikt och få starka magmuskler snabbt följande övningar borde göra susen. Konditionsträning
  p Om du behöver visa resultat snabbt, bör du göra minst en timmes konditionsträning varannan dag. Hjärt övningar innebär ständig aktivitet med stora muskler, liksom benen. Löpning, cykling, simning och dans är bra exempel. Plötsliga hopp i hjärtfrekvens är inte hälsosamt, så se till att börja med långsamt att få din puls upp och avsluta långsamt för att få den tillbaka. Den högsta intensiteten i din träning bör ske ungefär tre fjärdedelar av vägen igenom.
  Plank

  plankan är relativt enkelt, men det är en av de snabbaste och mest effektiva träning för kärnområdet (mage) i kroppen. Detta bedrägligt enkla övning inte bara tränar dina magmuskler, men också stärker axlar, armar och glutes (rumpa muskler). Resultaten visar på 10 dagar eller mindre.

  Ligg på golvet på magen. Lyft sedan själv från golvet med underarmar och armbågar tills kroppen är helt rak och tårna är på golvet. Håll den positionen så länge du kan. Nybörjare gör sällan det förgångna 30 sekunder. Två minuter är en bra tid. Upprepa övningen flera gånger om dagen.
  Sit-ups

  sit-ups är ett måste för att arbeta din mage. Men det finns många olika typer av sit-ups och en kombination av stilar kommer att göra mycket mer. Två mycket effektiv övning som riktar olika områden är benlyft och crunches cykel.

  Att göra benlyft låg på rygg med benen böjda och knäna i luften. Tryck fingrarna mot sidan av huvudet med armbågarna ut och lyft axlarna från marken. Detta är startpositionen. Nu tar din högra knä i vänster handled sedan tillbaka till utgångsläget och ge dig lämnade knäet in dig höger handled. Gå sedan tillbaka till utgångsläget. Gör 02:58 med 10 till 15 repetitioner vardera. Detta hjälper dina obliques (love handles).

  Cykel crunches rikta din övre och nedre magmuskler. Ligg på rygg och lyft benen några inches från golvet och hålla dem raka. Håll denna position i fem sekunder och sedan höja benen ungefär sex inches. Håll den i fem sekunder och sedan återgå till det första läget och håll i fem sekunder. Har tre uppsättningar av cirka 15 repetitioner vardera.