| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man bygger muskler för Teens Snabb

  Självkänsla är mycket viktigt för tonåringar. Att vara tonåring är väldigt stressande, och en brist på självkänsla kan göra saker värre. En av de saker som många tonåringar göra för att öka sin självkänsla är att bygga mer muskler. Motion kan lyfta en tonåring humör på grund av en rush av endorfiner. Resultaten från att bygga mer muskler kan förbättra en tonåring självkänsla, få dem att känna sig säkrare på sig själva. Teenage muskelbyggande är inte annorlunda alls från vuxna muskeluppbyggnad, och kan faktiskt hända snabbare än vuxna. Saker du behöver
  Hantlar eller fria vikter
  Visa fler instruktioner
  1 använda vikter för att öka hållfastheten.

  Styrketräning träna överkroppen med fria vikter eller hantlar. Det är inte tar mycket vikt för att bygga muskler som en tonåring, så välj en början vikt som är utmanande men inte alltför otåliga. Utföra övningar styrketräning med rätt form och gör något två uppsättningar av 12 till 15 repetitioner. När mängden reps blir enklare, antingen lägga mer vikt eller utföra fler uppsättningar. Muskler bygger fortfarande upp med samma mängd vikt.
  2 lunging övningar kan bygga muskler i nedre delen av kroppen

  Styrka-Träna din underkroppen med viktbärande övningar. Din underkroppen kan få starkare snabbt med viktbärande övningar såsom utfall, knäböj, Bencurls och förlängningar ben. Det är viktigt att arbeta alla muskler i benen, inte bara att quadriceps eller muskler kalv. Dina höfter måste stärkas liksom. Hip övningar kan inkludera hip kidnappningar och adductions höft.
  3 Situps kan stärka och bygga upp magmusklerna

  Träna magmusklerna. Magmusklerna hjälper till att stabilisera hela kroppen. De tillåter dig att hålla korrekt hållning när du går och utföra andra aktiviteter. Övningar som snabbt kan bygga upp magmusklerna är situps, crunches, crunches cykel och sneda crunches. Aktiviteter som yoga och pilates kan också stärka magmusklerna.
  4 hoppa rep är ett utmärkt sätt att bygga muskler över hela kroppen

  Delta i konditionsträning. Hjärt verksamhet är mycket bra på att stärka musklerna. Hjärt motion behöver inte vara ansträngande för att musklerna att snabbt bygga upp. Aktiviteter såsom simning, promenader, jogging eller hoppa rep kan styrka muskler i hela kroppen.
  5

  Lägg mer kreatin till din diet. Kreatin finns naturligt i bukspottkörteln, levern och njurarna. Det är också i kött-och fiskprodukter. Kreatin lagras i musklerna i kroppen och används sedan som energi under träning och aktivitet.