| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Övningar med vikter för överarmarna

  Sculpting starka, tonade överarmar är avgörande för att utveckla en väl avrundad styrketräning rutin. Om överarmarna är svaga, kommer du inte att kunna slutföra övningar som fokuserar på resten av överkroppen inklusive axlar och bröst. Bygga överarmarna skapar också en mer attraktiv kroppsbyggnad. Styrketräning på överarmarna kräver fokus på biceps och triceps, både separat och i tandem. Triceps Extension
  triceps extensions är ett utmärkt sätt att tona baksidan av överarmarna.

  Overhead triceps extensions är relativt enkla styrkeövningar som bör göras i uppsättningar av 10 till 12 repetitioner.

  Placera dig själv på en bänk eller stol så din rygg är rak och fötterna i golvet eller på golvet och axelbredd. Använd båda händerna, hålla vikten ordentligt runt axeln och lyft direkt ovanför ditt huvud. Sänk vikten sakta bakom huvudet tills armbågarna är helt böjd. Återgå vikten till startläget ovanför huvudet.

  Du kan också göra triceps extensions med ena handen (och arm) på en gång.
  Pushdown

  pushdowns kräver en kabel maskin med justerbara vikter. Stå inte mer än 2 meter bort från maskinen. Samtidigt inför maskinen, ta tag i kabeldrag med en overhand grepp. Dra ner tills armarna är sträckta, och sedan sakta tillbaka kabeln till utgångsläget. Baren bör vara ungefär hakan nivå när varje upprepning är klar. Gör två eller tre uppsättningar av 10 till 12 repetitioner. Addera ditt The Preacher Curl
  För curlpult, använd en bänk som denna med en dyna för armarna. Det kan vara en kabel maskin eller en fri-vikt maskin.

  So-namnges för dess likhet till en bedjande präst, kräver curlpult en bänk med en dyna för armarna. Sitt med armhålorna på toppen av dynan och hela längden av överarmen på dynan. Använda en lömska grepp, hålla curl bar vid axelbredd samtidigt fullt sträcker armarna. "Curl" baren fram dina underarmar är helt vertikal, hålla överarmarna på kudden. Långsamt "curl" baren tillbaka tills armarna är sträckta. Gör två eller tre uppsättningar av 10 till 12 repetitioner.
  Koncentration Curl
  Håll hantel med en lömska grepp.

  Koncentrationen curl liknar predikanten curl men kräver inte en bänk med arm kuddar. Du kommer att behöva en bänk eller stol. Sitt på bänken medan du håller i hantel med en hand. Placera baksidan av armen mot din inre låret. Placera din fria hand på ditt knä. Lyft hanteln tills det är framför din axel, och sänk den tills armen är fullt utsträckt. Detta bör upprepas under två eller tre uppsättningar av 10 till 12 repetitioner för varje arm.