| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör ett utfall Korrekt

  Utfall är några av de mest effektiva nedre kroppen övningar. Inte nog med att stärka de dina glutes och quadriceps, men också att stärka dina knäleder och hjälpa till med stabilisering och balans --- och de kan göras utan utrustning. Även knäböj är också effektiva, kan lunges göras på fler sätt. Utförs stilla eller går, de kräver en hel del energi, vilket höjer din puls. De är en multi-gemensam rörelse, vilket innebär att de använder lederna andra än knäna. Oavsett om du vill tona din underkropp eller stärka dina leder, utfall är den perfekta övningen. Instruktioner
  1

  Stå bredvid en robust objekt på din sida som du kan hålla i balans för att utföra en stående utfall. Placera ena foten platt framför dig och den andra foten väl bakom dig. Du bör känna ett lätt sträckning i ljumsken. Böj knäna och sänka kroppen mot golvet. Låt inte ditt främre knä gå förbi tårna, och hålla din främre benet på en 90-graders vinkel. Håll ditt bakre knä nära marken utan att röra den. Återgå till stående ställning, och upprepa fem till tio gånger.
  2

  Stå med fötterna ihop att vara en stationär utfall. Ta ett stort steg framåt, böja på knäna med din avslutande knä sänka nära marken. Skjut bort av din främre fot, och återgå till utgångsläget. Upprepa på andra benet, och suppleant i fem till 10 repetitioner.

  Försök inte detta förrän du är bekväm med stående utfall, som stationära utfall kräver en hel del balans.

  3

  Börja i stående ställning med fötterna samman för att utföra en gående utfall. Sakta förlänga din högra ben och placera den två till tre fot framför dig. Gör ett utfall, så ta med din bakben framåt till stående position. Upprepa på vänster ben, och hålla reser över golvet tills du har utfört fem till tio utfall.

  Försök inte detta om du inte har fulländat stående och stationära lunges och har förbättrat balansen.

  4

  Gör olika typer av utfall.

  Istället för en stationär utfall, som du utför framöver, utfall åt sidan. Förläng ditt högra ben åt sidan, och doppa ner i en sida utfall. Håll bröstet upp under detta drag. Återgå till start och upprepa på vänster ben.

  När du blir starkare och mer balanserad, inte hoppa utfall. Börja i en djup, regelbunden utfall på en plan yta. Snabbt explodera från marken, byter fot i luften och landar i ett utfall på andra sidan. Detta kräver en hel del energi, styrka och balans, så perfekt stående, stillastående och walking lunges innan detta drag.