| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur gå upp i vikt dramatiskt

  I en tid där många amerikaner som vill gå ner i vikt snabbt, det finns andra som är frisk och vill att dramatiskt öka sin muskel vikt. Sätta på muskel vikt är den snabbaste och mest hälsosamma sättet att dramatiskt öka sin vikt. Detta är i första hand uppnås genom en kost rik på protein och dagliga muskelbyggande övningar som sträcker musklerna till sin maximala kapacitet, ge ordentliga viloperioder och sedan sträcka ut musklerna till maximal kapacitet igen. Genom att upprepa denna process regelbundet, bör individer märker betydande och även dramatisk viktökning på grund av ökad muskelmassa under tiden. Saker du behöver
  Styrketräning regim
  Diet plan med kalori ökning
  gym medlemskap eller styrketräning
  Visa fler instruktioner
  1

  Utveckla en diet som inducerar få muskler vikt. Se till att din kost innehåller fler kalorier än din kropp behöver för att behålla sin vikt. Spåra ditt kaloriintag under två till tre veckor, skriver ner allt du äter. Väg dig själv före och efter mätperioden för att säkerställa att din vikt har varit konstant. Lägg sedan till 300-500 kalorier till din diet. Välj livsmedel som är balanserade i kolhydrater, fett och protein när du lägger dina extra kalorier. Undvik att lägga alla dina kalorier i hög-gödning skräpmat utan snarare, tillsätt en blandning av fullkorn, nyttiga fetter och kött i din kost för att få de extra kalorier du behöver för att dramatiskt öka i vikt.
  2

  Upprätta en muskel rutin byggnaden träning. Gör övningar som sträcker och växa muskler i hela kroppen. Införliva ben knäböj, stela marklyft ben och sittande vadpress att öka vikten på benen. Utför skivstång bänkpress, skivstång rader och pressar axeln för att gå upp i vikt i överkroppen och göra dina armar större. Införliva stående alternerande hantelcurl och förlängningar Triceps att ytterligare stärka armarna. Provets vikt-building workout rutiner med detaljerade instruktioner om set och upprepning siffror och rörelser ingår i referenserna.
  3

  Få rätt mängd vila mellan träningspassen. De muskler du har sträckt under din muskelbyggande träning rutiner behöver vila för att växa. Ägna minst sex, men företrädesvis åtta timmar varje dag för att sova på natten för att ordentligt vila kroppen och förbereda dina muskler för nästa dags konditionering.
  4

  Konsekvent öva din kost och motion rutin att se framgång över tid. Nyckeln till att uppnå dramatiska viktökning är att utveckla en bra kost och motion rutin och att vara konsekvent med det över tiden. Stick med din rutin, gör justeringar det var några månader, ett år och följa dina framsteg så att du kan uppmuntras genom din viktökning över tiden. Inse att du kommer att behöva tid för att se dramatisk viktökning som också är hälsosamma.