| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur kan jag få vikt i mina höfter & Butt?

  Du kan inte specifikt vinna eller förlora vikt i någon specifik del av kroppen. Viktökning händer i hela kroppen och om du tenderar att gå upp i vikt på ett visst område, är det oftast resultatet av genetik. Du kan, genom styrketräning, utveckla musklerna i dina höfter och rumpa så att de är större och fastare. Den viktigaste muskeln i området, den du sitter på, är gluteus maximus (glutes). De på sidorna av höfterna är gluteus medius. Den bästa övningen för detta område är knäböj, vilket kan ske på olika sätt. Om du är väldigt smal, kan du också äta mer för att uppnå de resultat du vill ha. Instruktioner
  1

  Fråga din läkare om det finns några övningar du bör undvika.
  2

  öva tekniken för att göra knäböj. Stå med fötterna axelbrett, vände tårna ut en aning. Sitt ner på en bänk eller stol, och stå upp igen utan att pausa och utan att använda händerna. Håll knäna över fötterna, men låt dem inte gå utöver tårna. Gör 10 och vila. Upprepa för 3 till 5 set.
  3

  Utför knäböj utan stolen. Tekniken är densamma. Korsa armarna framför dig, böja vid höften och komma ner tills låren är i 90 graders vinkel mot golvet, och sedan stå upp igen. Öva knäböj varannan dag tills du kan göra 20 i följd med bra teknik (knäna över tårna).
  4

  Gör dina knäböj med hantlar, som hölls vid dina sidor, lägga till svårigheter. Välj en vikt som tillåter dig att göra 8 till 12 repetitioner med bra blankett. Gör 3 eller 4 uppsättningar av 8 till 12 med 45 till 60 sekunder mellan seten. När du kan göra 12 repetitioner med bra teknik, lägga vikt och gå tillbaka till 8 repetitioner. Gör detta tre gånger i veckan, varannan dag.
  5

  byta till en annan lägre kroppen motion, såsom utfall eller step-ups, om du slutar utvecklas med knäböj. Gör 2 eller 3 uppsättningar av knäböj och 2 uppsättningar av annan övning eller bara göra den andra övningen. Överväg att gå ett gym där det finns benpress och andra maskiner som utvecklar höfter och glutes. Addera