| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • DIY Incline Bench

  En lutning tyngdlyftning bänken är en vanlig bit av hem gym utrustning för allvarliga tyngdlyftare. En lutande bänk maximerar effekten av fria vikt motion något som stående och sittande inte göra. Använda en lutande bänk kan du rikta olika muskler i överkroppen genom att kombinera övningar. Med en plan bänk du är begränsad, men med en lutande bänk du lyfter på en mängd olika vinklar upp till 90 °. Det finns ingen anledning att köpa en ny lutande bänk om du är händig med en såg och borr. Detta projekt är en 3,75 meter lång lutande bänk. Saker du behöver från 4 fot - 3/4 x 12 bit plywood
  3 meter - 1 x 2 Wood | 8 fot - 2 x 2 trä
  8 fot - 4 x 4 wood inlägg
  1 (# 10) 8 "bult och mutter Sida 2 (# 8) 3" bult och muttrar
  1 (# 10) 12 "bult /skruv och 4 muttrar bult
  8 (# 10) nylon brickor
  14 (# 10) platta brickor
  4 ct 3 tum lång eftersläpning skruvar
  4 ct gummerade fötter
  Nails
  trälim
  Cirkelsåg
  Geringssåg (tillval) katalog Borrmaskin med borr används för att motverka skruvar diskbänk fängelsekund
  Stämjärn
  Hylsnyckel /tänger
  Hammer
  Sander och sandpapper (tillval) katalog
  Visa fler instruktioner
  1

  Skär allt virke i bitar rätt längd enligt dessa mätningar: 4 fot 3/4 x 12 bit plywood, 3 fot 1 x 2 trä, 8 fot 2 x 2 trä och 8 fot 4 x 4 trä inlägg. Använd en cirkelsåg för att göra en 1 ½ tum dado gemensamt och avsluta den med ett stämjärn. Gör dado gemensamt genom att skära en skåra i en träbit för att matcha änden av en annan träbit. Häll trälim i trä med utskurna spåret och skjut den andra änden i den sedan använda en träskruv att dra trä tillsammans för täthet och låt limmet torka. I detta steg du sätter ihop . bänken bas och ben Bänken basen är ett 4 fot bit 4 x 4 Benen är 2 meters bitar av 4 x 4 Benet konstruktionen är en "T"-form,.. finns två Basen bit är 4 fot. . Vrid "T" uppochner konstruera en dado gemensamt i basen som du gjorde benen att sammanfoga dem.
  2

  Borra ett hål i två stycken 2 x 2. Borra hål stort nog att passa en # 10 bult genom Fäst två stycken 2 x 2 till basen på bänken med # 10 bult,.. borra ett hål direkt genom lutning basen Se till att 2 x 2 s kan glida bakåt och framåt , detta kräver inte att dra åt skruven och muttern för hårt Använd en nylon bricka för bulten sidan och muttern sidan för att förhindra att träet mäta nylonbrickor också minimera friktionen vid användning Detta steg skapar hängslen för den justerbara ryggen av... den lutande bänk.
  3

  Gör samma sak som i steg 2 i den motsatta änden av den lutande bas för att göra swing arm för bänken. Svängarmen ger olika vinklar av lutning för en mer komplett träning. För att säkra swing arm använda # 10 12 "bult och använd 2 bolt nötter på vänster och höger sida för att dra armen till lutningen basen.
  4

  Mått vinklarna för lutning du vill samtidigt lyfta vikter och markera dem med en snickare penna. Använd en gradskiva för att markera vinklarna. Lay gradskivan på trä med kanten rikta till träet kanten. Börja med den minsta vinkeln och arbeta upp. Konvertera vinkelmätningen på gradskivan till inches, och du kan markera exakt rätt vinkel. Omvandlingen är 1 ° motsvarar 1 tum. De vanligaste vinklar är: 15 °, 30 °, 45 °, 60 ° och 90 °. Skär skårorna ur lutningen basen på dessa vinklar med hjälp av en cirkelsåg på en ½ tums djup. Ett stämjärn hjälper jämna området.
  5

  Ställ bänk på lutande botten. Fäst bänk med spik och trälim till swing arm och två hängslen sida. Limma på gummifötter till bänken benen för att förhindra lutande bänk glider samtidigt lyfta vikter.