| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Träning med Viktskivor

  pass med viktskivor ger ett enkelt, effektivt alternativ till träning med fria vikter. Viktskivor är cirkulär-formade vikter som vanligtvis halkade på barer och används för övningar som lockar och pressar bänk. Använda viktskivor i träningen som du normalt skulle använda fria vikter inte bara är bekvämt, eftersom de är lätt tillgängliga på de flesta gym, men erbjuder också en helt annorlunda ergonomiskt alternativ. Fjärilar

  fjäril träning innebär, som namnet antyder, en rörelse av flyg med utsträckta armar. Börja övningen genom att välja två lika viktskivor och hugg dem mot din underarm. Sedan långsamt lyft armarna så att de sträcks rakt ut. Upprepa 15 gånger för att avsluta uppsättningen, och fyll mellan tre och fem set. Vikten av vikten plattan bör vara sådan att man börjar bli stel efter slutförandet av 15 intervaller.
  Abdominal Rotations

  För denna övning, är bara en viktplatta krävs. Sitt på rumpan med böjda knän och benen i kors och från marken, så att du kan gunga fram och tillbaka på dina sätesmusklerna. Håll vikten plattan i handen och rotera din sida långsamt röra vikten plattan till marken, vrid sedan åter till den andra sidan. Börja denna övning med 50 repetitioner, och arbeta upp som du förbättrar
  Crunches

  Skaffa dig i position för vanliga crunches:. Ligg på rygg med din böjda knän mot bröstet och benen i kors vid anklarna. Istället för att hålla fingrarna bakom öronen eller snörning fingrarna bakom huvudet, hålla fast en vikt platta med vardera sitta upp. Försök att inte låta plattan beröring antingen huvudet eller marken, tvingar magmusklerna att arbeta hårdare. Antalet repetitioner kommer att variera beroende på din kärna styrka, och bör bestämmas av dig efter din första träning.
  Overhead Triceps Reps

  igen för träning, endast en vikt platta krävs. Börja med att hålla vikten plattan med två händerna bakom nacken. Ta plattan framåt över huvudet tills du håller den rakt ut framför ditt ansikte, och håll i 2 hela sekunder. Utför 10 till 15 repetitioner för en uppsättning, och fyll upp till fem set.