| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur till Öka och få muskler

  Många amatör kroppsbyggare och fitness entusiaster tillbringar timmar på gymmet utan att se resultat. Om du kämpar för att uppnå muskler vinster, så du kan inte anta några viktiga kost och principer utbildning. Musklerna måste arbetat med överlast med varje session, och du måste ge din kropp med bränsle och näringsämnen som behövs för att säkerställa att de växer sig större och starkare. Instruktioner
  1

  Tåg med fria vikter för att aktivera din postural och stabilisator muskler för att främja bättre vinster. Vikter hjälpa din rörelse och förhindra de riktade muskelgrupper från att vara stressad i sin helhet.
  2

  Utför sammansatta övningar med varje session. Sammansatta övningar, till skillnad från isolerade övningar, kräver aktivering av flera muskelgrupper för att utföra en rörelse, och som sådan, främja ökad styrka och vinster muskel. Sammansatta övningar är knäböj, bänkpress, dips, utfall och marklyft.
  3

  Utför åtta till 12 repetitioner och återstående tre fem uppsättningar av varje övning för att stimulera hypertrofi (ökad muskelmassa). Den sista upprepning av varje uppsättning ska utföras för att misslyckas eller trötthet medan verkställande rätt form. Med varje vikter session
  4

  Train olika muskelgrupper och låta minst tre dagars vila innan inriktning samma muskler. Ge din kropp minst två hela vilodagar från styrketräning varje vecka.
  5

  Cycle ditt träningsprogram med fyra till sex veckor, som innehåller olika övningar inom varje cykel. Detta kommer att hålla dina muskler gissa och att de inte anpassar sig till din träning, förhindrar de önskade muskeltillväxt.
  6

  Konsumera 1 gram protein för varje kilo kroppsvikt. Öka ditt intag av protein hjälper reparera skadade muskelfibrer, viktiga när man försöker bygga muskelmassa. Konsumera en dryck gjord med en skopa vassleprotein på att vakna upp, efter träningen och innan sängen för att dina muskler alltid tankas.
  7

  Se till att du äter tillräckligt. Det är mycket svårt att öka muskelmassa om du äter en kalori-kontrollerad diet. Se till att du äter en hälsosam, balanserad kost och inte vara rädd för att äta. Om du är hungrig, är din kropp säger till dig det behöver bränsle.
  8

  Sova i minst åtta timmar per natt. När du sover, fungerar kroppen övertid för att reparera skadade vävnader och bygga nya muskler.
  9

  Håll motiveras av träning med en partner eller personlig tränare. Att hålla register över dina träningspass kan du spåra dina framsteg, i egenskap av en stor motiverande verktyg.