| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Innovativ utbildning Idéer

  Det finns många olika sätt att träna, och dra nytta av alternativa träningspass håller dem från att bli tråkigt och stimulerar muskeltillväxt. Alternativa former av utbildning är inte längre domänen för styrkelyftare eller idrottare eftersom enheter som kettlebells finns i många gym och hem. Den typ av innovativ utbildning du väljer beror på dina mål, men som traditionella utbildningar regementen, kan dessa skalas för att möta varierande kondition nivåer. Kettlebells

  Kettlebells är från Ryssland och började stiga i popularitet i början av årtusendet. Dessa vikter är oftast gjorda av gjutjärn och ser ut som ett bowlingklot med ett fastsatt handtag. Fördelen med kettlebells över traditionella vikter är att de möjliggör kontinuerlig rörelse som möjliggör någon utbildning att gå från övning till övning. Många kettlebell övningar, såsom ren och tryck, kan du träna hela kroppen på bara några rörelser.
  Däck

  Användningen av däck till tåget är populärt bland fotbollsspelare och mixed martial konstnärer, men fler gym börjar införliva dem. Däcket flip är en övning som bygger hela kroppen makt genom att simulera rörelser en död hiss, makt rengöra och tryck trycker allt-i-ett-övning. Svårigheten med denna hiss kan ändras på två sätt: storleken på däcket eller ställning i händer och fötter av lyften. En annan däck motion som är effektivt är det slägga swing. Denna rörelse riktar merparten av musklerna i överkroppen.
  Sandsäckar

  Sandsäckar erbjuder en annan unik form av att lyfta på grund av deras brist på handtag, vilket gör gripa och kontrollera dem svårare. Många övningar som innehåller kettlebells, såsom swing och turkiska utstyrsel, kan också utföras med en sandsäck. På grund av deras besvärliga och föränderliga form, sandsäckar är effektiva på att bygga funktionell styrka och kärnan. Ett plus med sandsäckar är att de som bor nära en strand helt enkelt kan ta sina påsar med dem och fylla dem, sparar pengar på utrustningen.
  Vikt vest

  Utbildning med en vikt väst är vanligt inom idrotten-specifik utbildning för sporter som basket och fotboll, där forskning har visat fördelar för extra vikt under träning. Fördelen för denna typ av utbildning är att vikten är handsfree. Detta gör att kroppen att utföra åtgärder som att hoppa utan kränks. Iklädd en vikt väst kan vara till nytta för enkel kroppsvikt övningar såsom pull-ups, armhävningar eller ens regelbundna promenader genom att lägga till kroppens naturliga vikt. Många viktvästen är justerbara för olika nivåer av kondition.