| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vad hissar bör du göra för att få enorma biceps?

  Biceps är placerade på framsidan av överarmen och de är arbetat när du är tvungen att böja armbågarna mot motstånd. Du kan avsevärt öka storleken på dina biceps muskler genom att delta i täta styrketräning, med övningar som särskilt drabbar musklerna. Det finns en mängd olika övningar som utvecklar biceps och du bör skapa ett batteri av dem för varje träningspass. Bygga Bicep Muscle

  För att bygga en stor mängd muskler du måste fylla frekvent träning av hög volym, vilket innebär att de behöver använda flera uppsättningar av ett högre antal repetitioner. Dr Joseph Chromiak av National Styrka och Conditioning Association rekommenderar lyfta två till tre dagar per vecka, vilket minst en vilodag mellan varje session så att dina muskelgrupper hinner återhämta sig, läka och växa. Flera bicepsövningar bör ingå i varje session, med varje träningspass består av totalt cirka åtta uppsättningar för att adekvat överbelasta dina biceps och stimulera muskeltillväxt. Varje set bör bestå av 6 till 12 repetitioner vardera.
  Effektiv bicepsövningar

  specifika övningar styrketräning som effektivt nå biceps inkluderar stående skivstång curl, stående hantel curl, hantel hammer curl och hantelcurl koncentration. Välj en rad övningar för varje träningspass. Att ge en mängd olika biceps övningar för att din träning kommer att hindra dina biceps från att träffa en platå och kommer att fortsätta sin utveckling.
  Tekniker

  att slutföra stående bicep lockar , oavsett om du använder en skivstång eller en uppsättning av hantlar, stå med fötterna axelbrett isär. Låt armarna hänga vid din sida och hålla skivstång eller hantlar med handflatorna vända framför dig. Håll armbågarna i din torso och böj armbågarna för att ta upp vikten mot axeln. Använd inte ryck och därmed fart i ett försök att lyfta tyngre vikter. För att slutföra hantel hammer curl, stå med fötterna axelbrett och låt armarna hänga vid din sida med handflatorna mot sidan av låren. Böj armbågarna för att få hantlarna upp mot dina axlar. För att slutföra hantel koncentration lockar, sitta ner och placera fötterna något bredare än höfterna. Du kommer att arbeta en arm i taget. Böj över i midjan och placera armbågen på armen som håller hantel i insidan av låret. Låt armbågen att räta och lämna hänga ner till golvet. Böj armbågen för att föra hanteln upp till axeln.
  Överväganden

  Med varje biceps övning du slutföra vara säker på att du använder en lämplig mängd vikt. Du kan behöva justera vikten mellan övningarna. Du bör kunna slutföra högst 12 repetitioner och inte mindre än sex repetitioner. Om du inte kan nå sex, lätta vikten på efterföljande apparater. Plocka upp en tyngre vikt om i en tidigare uppsättning av varje biceps övning, du kan fylla mer än 12 repetitioner.