| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur får man kroppsbyggnad en Spartan

  Den grekiska stadsstaten Sparta är ökända över två årtusenden från sin storhetstid för grymhet sina krigare, och längden och svårighetsgraden av deras utbildning. Hollywoods skildringar av Spartan soldater som buff, mejslade män har lagt till sin lockelse som ikoner för fysisk kondition och stridighetprowessen. För att uppnå kroppsbyggnad en Spartan, skulle man behöva visa en långsiktig disciplin till styrketräning, en förmåga i kampsport, konditionsträning framgår av uthållighet och en tjur-headed uthållighet för att ens försöka uppgiften. Instruktioner
  1 Börja en intensiv workout rutin.

  Börja en intensiv fysisk träning program för att bygga muskelmassa, styrka, uthållighet och disciplin. För de flesta människor, dessa mål innebär en nästan total kroppens förvandling. "Muscle and Fitness" tidningen 3-månaders Rock Hard Challenge är ett bra ställe att börja (se Resurser). Denna sex gånger i veckan träning ändras varje månad för att upprätthålla mångfald och samtidigt införa nya sätt att träna vissa muskler. Utförs enligt föreskrifterna, är det ett mycket effektivt verktyg och ger slående resultat.
  2 Utför ett HIIT rutin måndag till lördag.

  Börja ett högt intervall intensitet (HIIT) rutinen. Denna term hänvisar till konditionsträning som består av omväxlande perioder av ansträngning och vila, eller "korta skurar av alla krafter, följt av korta viloperioder." HIIT program bränner fett vid höga hastigheter och med höja din vilande ämnesomsättning. Det kan utföras under nästan alla omständigheter och med all utrustning, eller inte. Cykla, gå, springa, använda en elliptisk maskin, en stepper, ett löpband, ett spår eller en pool för att uppfylla detta krävs ansträngning. En 15-minuters HIIT programmet ingår vid slutet av varje dags Rock Hard Challenge. Börja eller fortsätt en kampsport program
  3.

  Börja eller fortsätt klasser i någon form av kampsport eller arbeta armén Combative träning i din träning rutin för att uppfylla din krigare krav (se Resurser).
  4 Ät fettsnål att uppnå kroppsfett procent av en idrottsman.

  Adoptera en "lägre" fettdieten att sänka din kroppsfett procent till mellan 6 och 13 procent, mängden kroppsfett ses vanligen hos manliga idrottare. För kvinnor, skulle en kroppsfett mål löpa ut den 14 till 20 procent för samma kondition. Ett prov fettsnål kost ingår i Resources. En lägre kroppsfett procent kommer att betona din ökade muskelmassa och ton och kostomläggningen kommer att lägga till din träning i disciplin.
  5 Få vila.

  Få massor av sömn. Din kropp kommer att kräva resten att återuppbygga och omforma sig självt.