| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur får Ripped biceps och triceps Använda kroppsvikt

  Lyft kroppsvikt kan göra skillnaden mellan slappa och muskulösa överarmar. Biceps muskler är placerade mellan axeln och armbågen på framsidan av armen, och triceps spänner på baksidan av överarmen. Tränar biceps och triceps också utövar underarmar, rygg och bröst områden, öka din totala styrka i överkroppen. Använd hantlar och skivstänger att slutföra styrketräning uppsättningar, alternerande mellan biceps och övningar Triceps för rippade överarmar. Lägg mer vikt, set och repetitioner när kroppen anpassar sig och stärker. Saker du behöver
  skivstång
  Flat träningsbänk
  Hantel
  Visa fler instruktioner
  1

  Stå med fötterna skuldra-längd isär. Böja sig på knäna för att greppa en skivstång. Curl skivstång upp till näsan nivå genom att böja armarna vid armbågen. Håll curl att böja biceps muskler.
  2

  Ligg på en träningsbänk för skivstång förlängningar. Balansera själv på bänken genom att placera fötterna axelbrett isär. Be en spotter att lämna dig skivstång. Helt förlänga armarna uppåt ovanför axlarna. Böj armarna vid armbågen för att få staven ner strax ovanför pannan, träna dina triceps. Addera 3

  Stå med dina fötterna axelbrett isär för hantlar lockar. Greppa en hantel i varje hand så att knogarna är vända utåt. Rotera händerna så att handflatorna är vända din kropp, och curl hantlarna uppåt för att träna dina biceps.
  4

  Stå med fötterna skuldra-längd isär och böj knäna något. Håll en hantel i ena handen så att handflatorna är vända utåt. Förläng hantel uppåt och rotera handleden. Sänka hantel i ett hamrande rörelse bakom huvudet. Upprepa Triceps hantel extensions med den andra armen.
  5

  Sitt på en plan bänk med dina fötterna axelbrett isär. Böj ryggen och vila armbågen mot sidan av knät. Ta tag i hantel så handflatorna är vända din kropp. Curl hanteln mot hakan, hålla din armbåge mot ditt knä för att arbeta dina biceps. Upprepa med den andra armen.
  6

  Ställ dig med ett knä och arm på träningsbänk för att balansera kroppen och ett ben på golvet. Grip hantel så knogarna är vända utåt. Ta hanteln upp mot hakan och förlänga den bakåt till din sida för att stärka dina triceps. Upprepa dessa hantel kickbacks med motsatt arm.