| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Kan en övning boll Byt en träningsbänk?

  Den lätta övning boll ger tungt stöd för motstånd-träning träning. Byt ut en träningsbänk med en boll som bas under styrketräning för att också förbättra din kärna styrka, balans och koordination. Plus, kostar bollen mindre än en träningsbänk, efter ett prisvärt at-home träning alternativet. Med rätt användning, är bollen en säker träning möjlighet att lägga till variation i din rutin. Ball Selection

  En riktig-sized träningsboll minskar skadorna. Följ tillverkarens anvisningar och välj bollen storlek baserad på din längd. När riktlinjerna inte är tillgängliga, välj bollen storlek baserad på riktig passform. För att göra detta, sitta på toppen av bollen med böjda knän och fötterna på golvet. Om vinklarna för dina knän och höfter är båda på 90 grader, har du rätt storlek bollen. Bollen är för liten om dina knän och höfter böjas förbi en 90-graders vinkel. Bollen är för stor om dina knän och höfter knappt har en vinkel på dem.
  Kärna

  När du byter din vikt bänk med en övning boll, ökar du utmaning av din träning. Den instabila ytan på kulan uppmuntrar din kärna att kontrakt för att hålla dig upprätt och från att falla av bollen. Använd korrekt hållning till stöd i ditt stabilisering. Spänn din mage genom att dra naveln mot ryggraden. Håll ryggen rak och sitter högt.
  Workout

  Övningen bollen lätt tar platsen för en träningsbänk för hantel övningar som pressar bröstkorgen, knuffar pressar och overhead triceps extensions. Du kan också utföra övningar medicin boll såsom bål rotationer och overhead pressar från atop din boll. Eller, i stället för att sitta på en träningsbänk för resistens-band övningar såsom ben förlängningar, sitta på bollen för extra balans utmaningen.
  Begränsningar

  Varje övning ball tillverkare har en annan gräns maxvikt för fitness verktyg. Kom ihåg att lägga ihop din kroppsvikt, plus den vikt du lyfter för att avgöra om du faller inom den maximala vikten beloppen. Använd ett lättare motstånd belopp och högre repetitioner under din träning för att undvika felaktig utrustning från alltför mycket vikt på bollen.