| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man bygger Tjockare Ripped Arms

  Att utveckla massiva arm muskler, din styrketräning träning behöver helt överbelasta både dina biceps och triceps. Träning för att bygga muskler innebär lite vila mellan seten, eftersom det stimulerar frisättningen av muskelbyggande hormoner. Du kan adekvat överbelastning, och därmed bygga muskler i dina biceps och triceps genom att följa ett superset träning struktur, vilket innebär att du kommer att flytta från en biceps utöva sin rätt till triceps utan vila. Du kommer att fortsätta i detta och tillbaka sätt tills alla tilldelade uppsättningar är klara. Instruktioner
  1

  Utför superset close-grepp bänkpress med skivstång biceps curl. Ligg på en plan bänk och håller en skivstång över bröstet med händerna placerade i axelbredd. Sänk stången till bröstet, hålla armbågarna nära din torso och sedan utöka dina armar tillbaka stången till utgångsläget. För skivstång biceps curls, stå och greppa en skivstång i framsidan av låren med händerna som att axelbrett och handflatorna uppåt. Håll armbågarna i sidorna av din torso som du böjer dem och dra skivstång upp till dina axlar. För att avsluta, sänka ribban tillbaka till utgångsläget.
  2

  Utför superset dips med hantel biceps curls. Du kan hitta ett dopp apparat på de flesta gym. Stå mellan de parallella barer och grepp dem med dina händer. Tryck för att lyfta kroppen från golvet, låsa armarna ut. Med knäna böjda, böj armbågarna för att sänka kroppen mot golvet. När armbågarna är böjda i 90 grader, pressa dig tillbaka upp, sträcker armbågarna fullt. För hantel biceps curls, sitta på en bänk och samtidigt hålla en hantel i varje hand och armarna ned av dina sidor. Handflatorna ska vara vänd framåt. Böj armbågarna för att få hantlarna till dina axlar när du roterar dina handleder till palm-up läge. Sänk vikterna tillbaka ner i en kontrollerad rörelse.
  3

  Utför superset overhead triceps förlängning med 21s. Overhead triceps extensions innebär innehar en hantel med båda händerna över huvudet och armarna fullt utsträckta. Böj armbågarna för att sänka hantel bakom huvudet och sedan räta ut armarna för att återgå till utgångsläget. Tjugo-oner är en biceps övning som kan göras med antingen hantlar eller en skivstång. Stå och utför sju upprepningar av den första halvan av en biceps curl, lyfta vikter upp bara tills dina underarmar är parallella med golvet. Gå genast in sju upprepningar av den andra halvan av biceps curls, curling vikterna från där dina underarmar är parallella med golvet upp till dina axlar. Avsluta med sju upprepningar av de fullständiga bicepscurl för totalt 21 repetitioner.
  4

  Kompletta tre uppsättningar av varje övning, med vardera bestående av åtta till 12 repetitioner.