| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man utför vattengympa att förbättra Lower Body Styrka

  Kroppen är nästan viktlös i vattnet, vilket gör den idealisk för att öka underkroppen styrka, kraft och smidighet genom makt hopp. Här är några steg till att utföra vatten aerobics och öka din underkroppen styrka. Saker du behöver
  Aquatic hantlar
  löparskor
  Athletic Gear
  One Baddräkter
  Badbyxor
  Ett par vatten skor
  Visa fler instruktioner

  1

  Start i grunt vatten. Vattennivån bör vara mellan bröstkorgen och armarna.
  2

  jogga runt poolen och gör sparkar, jumping jacks, kliv och hissar knä för att värma upp kroppen för 6 till 8 minuter.

  3

  sträcka lätt quadriceps, muskler kalv, höftböjarna och hamstrings.
  4

  Utför rör sig i steg 2 vid en högre intensitet under 8 till 10 minuter. Gör rörelserna långa och överdrivna.
  5

  Utför en tuck hopp. Börja i stående ställning, sedan hålla knän och vrister tillsammans som du drar knäna i bröstet. Återgå till en stående position. Flytta armarna i en cirkulär rörelse vid sidan av kroppen, armarna förlänga som knän hissen, och böja på armbågen som benen räta
  6

  Utför en groda hoppa.. Börja med tårna, knän och lår blev något ut. Armarna är böjda i en diamantform, med nävar nära bröstet. Tryck armarna ner till höfterna samtidigt lyfta benen upp och in i en diamant form. Knäna pekar på varje sida på toppen av hoppet och härma grodlår. Återgå till utgångsläget.
  7

  Utför en sax hopp. Börja i stående ställning. När du hoppar, flyttar ena benet rakt framåt och de andra drag rakt bakom kroppen. Alternate fram och tillbaka. Armarna rör sig i opposition till benen.
  8

  Börja i stående ställning för en höjning av hälen. Medan hålla knän och hälar nära varandra, hoppa och lyft hälarna mot skinkorna. De klackar bör inte lyfta högre än knähöjd. Armarna är utsträckta från kroppen i axelhöjd, något rundade vid armbågarna. När du lyfter benen, dra armarna ner till höfterna.
  9

  sparka benen och jogga i två till tre minuter.
  10

  Stretch quadriceps, hamstrings , höftböjarmuskelaturen och kalvar djupt.